Please assign a menu to the primary menu location under menu

Fashion

Criterii de alegere a ceasului

Atunci cand va doriti sa va alegeti niste ceasuri  de calitate, probabil incepeti cautarea, informandu-va cu privire la modelele care exista pe piata. Pentru a alege ceasul potrivit, trebuie sa stiti cateva lucruri despre ceea ce va intereseaza. Puteti astfel sa alegeti un ceas cu cadran si curea colorata, dar de multe ori, aceasta nu este chiar cea mai buna alegere pe care o puteti face. Ar trebui astfel sa va ganditi cu atentie care este stilul vostru personal, astfel incat sa alegeti un ceas care sa va scoata mai bine in evidenta. Daca obisnuiti sa purtati un stil clasic, ar trebui sa va orientati catre un ceas mai colorat.

Cele mai potrivite culori ale stilului clasic pentru ceasuri dama sau ceasuri barbatesti  sunt albul si negrul, dar si culorile pamantii, precum si non-culorile. Aceste nuante de culori va vor permite asortarea ceasului ales alaturi de costumele clasice, formale sau business. Cele mai rezistente modele de ceasuri sunt cele realizate din otel inoxidabil, ele fiind accesibile, dar si durabile in acelasi timp. Ceasurile din otel de inox pot fi purtate chiar si in contextul casual, ele fiind de cele mai multe ori si rezistente la apa. Va trebui sa alegeti forma si dimensiunea care se potriveste cel mai mult cu nevoile voastre. Pentru a alege un ceas potrivit, va trebui sa stiti care este dimensiunea fetei. Pentru un barbat mai inalt si masiv se va potrivi un ceas mai mare, iar pentru unul mai scund, un ceas mai mic este o alegere mai buna.

Ceasurile quartz sunt potrivite pentru cei care isi doresc sa aiba un ceas care necesita un minim de ingrijire. Miscarile ceasurilor sunt foarte exacte, ele avand o autonomie de ani buni. Ceasurile mecanice necesita o atentie mai mare, ele fiind mai putin exacte. Tinand cont de aceste lucruri, veti putea alege un ceas ideal.