Please assign a menu to the primary menu location under menu

Fashion

Cris Smile inlatura frica celor mici

Toturor copiilor el este frica de vizita la medicul stomatolog si cu greu reusesc parintii sa ii linisteasca si sa le spuna ca va fi bine si ca nu va durea. Insa dupa lungi negocieri ajuns la un conses cu cei mici. Insa acest lucru se va repeta cu siguranta si la urmatoarea vizita, si tot asa. Asta daca nu cumva mergeti la Cris Smile unde cei mici vor scapa de orice temeri in ceea ce priveste vizita la dentist.
Cris Smile este o clinica de stomatologie din Bucuresti al carui lider, dr. Cristina Munteanu le pune la dispozitie clientilor cele mai bune si mai accesibile servicii de medicina dentara si nu numai. De la simple extractii pana la operatii complicate de estetica dentara si faciala. Nu conteaza ca este vorba despre adulti sau copii, orice operatiune va decurge la fel de usor si la fel de bine.


Este intr-adevar ceva mai complicat de lucrat cu unii copii, acestia temandu-se de anumite aspecte, insa doamna dr. Cristina Munteanu are solutia perfecta pentru astfel de situatii. Cateva schimburi de cuvinte intre doctorul stomatolog si cei mici sunt deajuns pentru a le inlatura temerile. De asemene, si spatiul in care sunt realizate controalele sau operatiile stomatologice este unul placut, menit sa ii calmeze si sa ii relaxeze pe cei mici si sa ii asigure ca tot ce se va intampla va fi bine.
Si in cazul celor mici serviciile oferite sunt in mare parte ca si cele oferite in cazul adultilor, cu exceptia faptului ca dintii celor mici nu sunt permanenti, predominante fiind extractiile si inlaturarea cariilor sau montarea de aparat dentar dupa inlocuitea dintilor temporari cu cei permanenti in cazul in care acestia nu cresc cum trebuie. Totodata, operatiile de detartraj trebuie realizate atunci cand este nevoie, contribuind astfel la o dantura mai sanatoasa inca de la varste mici, dupa aparitia tuturor dintilor permanenti.