Please assign a menu to the primary menu location under menu

Fashion

Creează-ți cât mai multe amintiri în rochie de mireasă

Ședințele foto Trash the Dress sunt din ce în ce mai populare în rândul cuplurilor. De regulă, acestea au loc la ceva timp după nuntă, într-un spațiu frumos și unic unde într-adevăr îți permiți să ‘trash the dress’. De cele mai multe ori miresele sunt cele mai entuziasmate când vine vorba de ședinta lor foto Trash the dress de după nuntă. Experiența este, cu desăvârșire, una de neuitat, complet nouă și diferită pentru fiecare în parte. Pentru un fotograf profesionist nunta Bucuresti cererile pentru o ședință foto trash the dress sunt din  ce în ce mai mari. Toți mirii îți doresc amintiri memorabile de care să se bucure peste ani.

Putem fi toți de acord că o vacanță este ceea ce ai nevoie după o perioadă în care totul s-a învârtit în jurul unei singure zile, a unui singur eveniment. Chiar dacă totul este făcut cu plăcere și din dragoste, știu că este obositor și îți consumă toată energia. Astfel că, o vacanță te va ajuta să îți încarci bateriile.

Ideal ar fi ca ședință foto trash the dress să aibă loc chiar în vacanță. Nu v-ar plăcea să vă sărutați pe străzile înguste ale Parisului? Sau să vă lăsați furați de peisajele impresionante ale Greciei? Aveți nevoie doar de un fotograf profesionist și creativitate.

De ce să faci o ședință foto trash the dress?

Pe lângă faptul că este o experiență complet unică, fotografiile vor fi diferite față de tot ce ați văzut voi până acum. Atmosfera va fi alta în funcție de locația pe care o veți alege și voi vă veți simți altfel. Deasemenea, ședința foto trash the dress este cea care vă dă ocazia să faceți poze artistice, tablouri minunate cu care veți rămâne toată viața.

Această ședință foto, este realizată într-o zi stabilită de comun acord cu un fotograf profesionist , după încheierea evenimentului și printre avantajele sale se numără calmul modelelor, timpul disponibil pentru a fi realizate cât mai multe cadre incredibile, dar și posibilitatea alegerii unei locații deosebite.

De ce să le combini? Este foarte simplu! Organizarea unei plecări într-o locație pentru “Trash the Dress”, reprezintă un stres în plus și planuri complexe, spre exemplu stabilirea unei perioade în funcție de vreme și costuri, obiectivele, punctele pentru ședința foto alături de fotograf, stabilirea unui traseu.

De ce sa nu planifici shooting-ul foto, odată cu luna de miere? Îți vei alege o zi sau doua de pe perioada vacanței, vei avea parte de fotografii în locuri minunate, iar apoi te vei putea bucura de restul timpului sejurului, fără a suporta costurile a două plecări, ci a uneia singure.

În plus, când te vei întoarce din luna de miere, majoritatea fotografiilor vor fi gata și vei putea începe să faci selecția pentru conturile sociale și albume.

Alege un pachet foto nunta complet pus la dispoziție de un fotograf profesionist nunta Bucuresti! Acordă o importanță mare fotografiilor de nuntă pentru că acestea sunt singurele care îți rămân peste timp.