Please assign a menu to the primary menu location under menu

Recomandari

Corpuri de iluminat cu led-uri, functionale si sigure

Fiecare tip de corp de iluminat are de rezolvat o gama de sarcini. In primul rand sa fie functional. Sursele de lumina care intra in categoria corpurilor de iluminat, sunt responsabile pentru a te putea misca confortabil si in siguranta in jurul si in apropierea casei pe timp de noapte. Aceasta lumina este necesara de-a lungul cailor din gradina, langa drumurile de acces, la intrarea in cladire, pe trepte etc.

In intuneric este imposibil sa se efectueze supravegherea video a teritoriului. Corpurile de iluminat cu becuri cu led sau proiectoarele ajuta la rezolvarea problemei. Razele luminoase orientate direct catre perimetrul parcelei, parcarii, a intrarii in casa etc. ofera siguranta proprietarului. De asemenea, unele corpuri de iluminat sunt decorative. Odata cu aparitia amurgului, parcurile, gradinile si proprietatile isi pierd individualitatea. Iluminatul decorativ amplasat corespunzator, va evidentia frumusetea peisajului si va crea o imagine de noapte unica a proprietatii. Iluminarea este necesara in zonele de agrement, langa fantani, langa sculpturi si paturi de flori.

Cand organizezi iluminatul exterior, trebuie sa ai in vedere aspectul corpurilor de iluminat. In timpul lucrarilor electrice, specialistii trebuie sa inteleaga pe care traseu sa puna cablul. Tehnologia de iluminat se dezvolta rapid. Astazi, corpurile de iluminat stradale arata foarte elegante si atractive. Unele modele sunt comparabile cu capodopere de arta. In iluminatul exterior exista tendinta de a proiecta parcele in acelasi stil. Designerii iau in considerare nevoile cumparatorilor, amplasand lampi in diferite directii: de la clasicul lux pana la tehnologia high-tech concisa.

Cele mai populare, sunt urmatoarele tipuri de lampi:

Becurile cu led. Designul produsului consta intr-un corp fixat pe un stand inalt. Astfel de corpuri de iluminat stradale dau un flux puternic de lumina difuza. 

Lampile de pardoseala sunt utilizate pentru iluminarea drumurilor, a zonelor pietonale, a drumurilor de acces spre amplasament si spre perimetrul teritoriului.

Corpurile de iluminat de perete sunt produse usoare si se ataseaza rapid pe perete cu ajutorul unui suport. Becurile cu led, ajuta la iluminarea fatadelor cladirilor, foisoarelor, cailor de circulatie de-a lungul cladirii.