Please assign a menu to the primary menu location under menu

Fashion

Coliere de argint pentru femeile romantice

Atunci cand aleg o bijuterie, putini oameni se gandesc la faptul ca un astfel de accesoriu nu subliniaza doar calitatile unei persoane – stralucirea ochilor, culoarea parului, trasaturile faciale; alegerea unui colier iti poate caracteriza personalitatea. Tipul de bijuterii, stilul, marimea, culoarea si abundenta insertiilor pretioase nu sunt decat o manifestare a individualitatii tale. Uneori este suficient doar sa te uiti la un colier argint si sa iti placa pentru a intelege ce fel de persoana esti cu adevarat.
Ce se poate spune despre persoanele care prefera coliere argint? Acestea sunt naturile lirice, romantice, pline de bunavointa, inclinate sa reactioneze emotional la evenimentele care li se intampla. Cei care aleg argintul sunt foarte des rationalisti si destul de pragmatici in ceea ce priveste alegerea bijuteriilor. Principala lor opinie se reduce la faptul ca nu este necesar sa isi cheltuie toata averea pentru achizitionarea articolelor din aur, daca pot cumpara coliere foarte frumoase si originale la un pret mult mai mic.
La coliere conteaza baza din ce este facut pandativul, dar si pietrele pretioase sau aceesoriile care il incadreaza.
Romanticele, moderat frivole si sofisticate, isi vor opri cu siguranta privirea asupra obiectelor din argint.
Culoarea insertiei in pandantiv conteaza si ea. Psihologii sunt de parere ca pietrele colorate se vor potrivi persoanelor optimiste, care cred doar in evenimente pozitive si care obisnuiesc sa parieze doar pe un rezultat bun al rezolvarii problemelor de orice fel. Stilul minimalist indica predictibilitatea proprietarului sau, modestia si frumusetea interioara. Pandantivele cu diferite simboluri cum ar fi luna, stea, etc. indica personalitati care cred in minuni si in astre. Acestea au aspiratii spirituale ridicate si nu se multumesc cu banalitati.
Deseori, lipsa bijuteriilor indica faptul ca femeia nu este atat de pasionata de personalitatea ei, incat sa isi decoreze imaginea si sa-si concentreze atentia celorlalti pe detalii precum bijuteriile. Insa expertii in moda sunt de parerea ca o bijuterie fina si aleasa cu gust ar ajuta la imbunatatirea imaginii tale si ar da un aspect fresh oricarei tinute.