Please assign a menu to the primary menu location under menu

Recomandari

Chiar si cei cu alergii se pot bucura de primavara

Viata celor care au alergii nu mai este la fel atunci cand se intalnesc cu alergenii care le provoaca rinita alergica, ochi iritati sau mancarime la nivelul pielii. Cele mai multe dintre alergii ies la iveala primavara cand toata natura infloreste si inverzeste, iar polenul de pomi, iarba si graminee devine principalul declansator al acestora. Majoritatea manifestarilor  alergiei nu sunt grave,  putine pun in pericol viata, insa cine le-a experimentat macar o data stie ca sunt extrem de suparatoare si afecteaza profund viata si rutina zilnica a oricui.

 

Vestea buna este ca exista Sniztop, un remediu natural sub forma de pastile alergie care amelioreaza rapid simptome precum nasul infundat, secretii nazale abundente si mancarimi ale nasului, stranuturi in salve, lacrimarea excesiva, ochii rosii si umflati, mincarimi ale pleoapelor, probleme de respiratie, mancarimea si inrosirea pielii, senzatia de oboseala, lipsa de concentrare, somnolenta si insomnia.

 

Ce este deosebit la acest supliment alimentar? Sniztop contine ovomucoide, proteine specifice 100% naturale, derivate din albumina de oua de prepelita si zinc. Ovomucoidele au un mod de actiune unic, pe care nu il putem gasi la niciun alt produs naturist pentru alergii disponibil acum: neutralizeaza alergenii inainte ca acestia sa declanseze toata cascada de manifestari alergice. Zincul este un compus esential organismului uman pentru a sustine sistemul imunitar in cazul alergiilor sezoniere si ambientale. Ouale de prepelita erau cunoscute inca din antichitate pentru proprietatile lor benefice in prevenirea si tratarea afectiunilor respiratorii si pentru intarirea sistemului imunitar. Pornind de la aceleasi principii, dupa numeroase cercetari si studii, compania farmaceutica elvetiana Stragen Pharma a patentat ingredientul pulbere de oua de prepelita si a dezvoltat si a brevetat procesul de productie pentru Sniztop. De aceea, astazi ne putem bucura de beneficiile oului de prepelita intr-un singur comprimat.

 

Sniztop nu este eficient doar pentru alergiile sezoniere, ci si pentru cele ambientale existente pe tot parcursul anului ca cele determinate de alergeni din praful din casa, de animalele de companie, mucegaiuri, produse cosmetice sau detergenti, poluanti din trafic, din aparatele de aer conditionat, sau poluanti industriali. Acesta poate fi luat de toata familia, de la adulti la copiii de peste 6 ani, iar forma de comprimat masticabil si aroma de portocala il fac usor de consumat chiar si de cei mai mofturosi. Practic Sniztop este ca o bomboana cu aroma de portocala ce trebuie bine mestecata inainte de a fi inghitita.

 

Efectul Sniztop este foarte rapid, simptomele fiind ameliorate in 10-15 minute de la administrare, de aceea acesta se ia fie la debutul simptomelor, fie cu 20 de minute inainte de expunerea la un alergen cunoscut. Se iau 1-2 comprimate in priza unica si se repeta la nevoie de maxim 5 ori pe zi. Fiind un remediu natural, Sniztop poate fi asociat si cu tratamentul medicamentos recomandat de medic, daca acesta nu reuseste sa controleze simptomele. In plus, Sniztop nu da somnolenta – un efect advers al multor medicamente recomandate in tratamentul alergiei.

 

Cu acest supliment chiar si cei cu alergii se pot bucura de primavara, de flori si de vremea frumoasa si calda, fara sa mai fie deranjati de simptomele suparatoare.