Please assign a menu to the primary menu location under menu

beautyCopiiDiverseRecomandari

Cele mai potrivite cadouri pentru Ziua Copilului

Copiii invata cel mai mult lumea din jur explorand si comunicand cu parintele. Cu toate acestea sunt si niste cadouri educative pe care orice copil le va aprecia. Aceste cadouri vor fi asadar disponibile celor mici, ele oferind momente de distractie pentru intreaga familie.

Bancuta cu ciocan si cuie din lemn este o optiune de avut in vedere, acest joc fiind unul simplu, dar si foarte indragit de catre copiii mici. Copilul loveste cu ciocanul si efectul produs de gestul sau este sunetul care genereaza o multime de zambete. Acest cadou este o idee foarte buna pentru copilul mic pentru ca acesta va invata sa isi coordoneze miscarile.

Descopera cadouri inedite pentru copii si femei gravide pe LaPetiteArmoire

O zornaitoare din lemn este un alt cadou pe care orice copil ar trebui sa-l aiba in vedere. Pe langa aspectele medicale generale, orice pediatru urmareste si latura motrica a bebelusului. Zornaitoarele de dentitie au un dublu beneficiu si anume ca reduc durerea cauzata de eruptia dentara si ajuta in acelasi timp procesul de coordonare mana-ochi. Jucariile de snuruit sunt si ele foarte apreciate de cei mici. Acestea il invata pe copil cum sa manevreze anumite obiecte. Motricitatea fina se dezvolta asadar prin acest tip de activitati. Tocmai datorita acestui scop au aparut jucariile de snuruit, acestea ajutand copilul sa-si dezvolte musculatura la nivelul degetelor, dar si sa capete indemanare.

Un puzzle din lemn cu numere este si el o alegere de avut in vedere. Acesta il va invata pe cel mic si cum sa numere. Asocierea numerelor cu desenele simpatice ascunse, va stimula copilul sa-si foloseasca atentia. In acelasi timp, el va invata si cum sa memoreze numerele. O alta jucarie foarte indragita de catre cei mici o reprezinta cuburile din lemn. Acestea reprezinta jocurile cele mai educative, ele aducand o multime de beneficii, dar si la fel de multa distractie. Copilul va putea sa puna cub peste cub, combinand diverse forme, astfel incat sa se asigure o structura solida si inalta.

Copilul va invata in acest fel concepte de fizica si isi va dezvolta o serie de capabilitati precum indemanarea, dar si coordonarea mana-ochi. El isi va mai dezvolta si creativitatea, precum si gandirea logica. Un alt cadou interesant pentru orice copil este casuta din lemn cu sonerie si chei. Orice copil isi doreste jucarii care sa imite viata adultilor. O casuta din lemn cu 4 personaje simpatice este astfel o idee foarte potrivita de cadou.