Please assign a menu to the primary menu location under menu

Fashion

Cele mai frumoase flori de toamnă pentru buchetul de mireasă

Imaginați-vă albul imaculat al unei hortensii târzii, roșul intens al trandafirilor ca de catifea și verdele argintiu al frunzelor mici de eucalipt. Iată un buchet de mireasă cu aer de toamnă, simplu, cu miros proaspăt și cât se poate de elegant.

Nunțile de toamnă sunt printre cele mai superbe, și asta pentru că a dispărut arșița verii, dar în zilele senine, soarele încă ne mai răsfață cu razele sale. Iar coloritul frunzelor și belșugul florilor se arată de după orice colț. Pentru că toamna înseamnă belșug, abundență și prosperitate, asta trebuie să reflecte și buchetul miresei. Doar pentru că nu mai avem multitudinea de flori specifice verii, asta nu înseamnă că trebuie să ne rezumăm la doar câteva opțiuni. Dimpotrivă, se pot realiza nenumărate buchete de mireasă care mai de care mai creative, mai elegante, mai pasionale sau poate rustice.

Nu trebuie să intrăm în panică la gândul că nu mai avem florile verii, căci trandafirii – o floare clasică a buchetelor de mireasă – rezistă până la primele geruri. Avem în continuare și frumoasele cale și prea puține flori pot concura cu forma superbă a calelor. Poate vă veți gândi că sunt prea rustice, însă doar câteva fire de crizantemă pot transforma un buchet de mireasă de altfel banal. Iar daliile, la fel ca trandafirii, rezistă și ele până când dă gerul. Și sunt nenumărate tipuri de dalii, de la cele pitice, pompom până la cele uriașe și cele tip cactus. Un singur fir de dalie uriaș, poate culoarea Cafe au Lait, înconjurat de trandafiri albi, poate duce la realizarea celui mai încântător buchet de mireasă.

Miresele care preferă buchetul tip cascadă, se pot orienta spre o florărie online care pune la dispoziție plante curgătoare, precum iederă sau ficus târâtor. Ca verdeață, este nemaipoment eucaliptul, dar nici frunzele de arțar nu sunt deloc mai prejos. Optați pentru livrare flori în dimineața nunții sau cel mult cu o zi înainte pentru ca florile să își păstreze prospețimea și intensitatea culorilor cât mai mult timp.