Please assign a menu to the primary menu location under menu

Diverse

Cele mai bune vibratoare de pe piata le gasesti la LoveBuz.ro

Sexul este activitatea de cuplu preferată de toți oamenii. Nopțile petrecute cu persoana iubită sunt neprețuite și de neuitat în același timp. Cuplurile moderne prefer să folosească jucăriile sexuale pentru a-și diversifica viața sexuală. Cu siguranță, ai fost tentată măcar o data să folosești un vibrator sau o pereche de jucarii sexuale. Dacă iubitul tău este plecat de lângă tine chiar și pentru câteva zile, acum este momentul să le încerci.

Printre preferate se află vibratoarele Lovense

Vibratoarele Lovense sunt jucăriile sexuale care incită femeile imediat cum acestea se gândesc la ele.  Chiar dacă sunteți la distanță, puteți învinge bariera și să experimentați cele mai intense senzații. Conectate wireless și extrem de ușor de controlat, acest tip de vibratoare vă vor face să vă simțiți extrem de bine chiar și la km distanță.

Relațiile la distanță ating acum un nivel avansat cu ajutorul vibratoarelor Lovense, pe care le găsești pe LoveBuz.ro . Formele futuriste, calitatea premium și materialele fine care să te stimuleze puternic formează jucăria perfectă pentru a-i aduce fericire iubitel tale, mai ales atunci când tu nu ești lângă ea.

Vibratorul Lovense se poate controla cu ajutorul aplicației Lovense Connect sau aplicația Lovense Remote. Se controlează prin intermediul aplicației folosind telefonul ca și telecomandă. Un alt lucru important este că telefonul trebuie conectat la wireless. Aplicația îți oferă posibilitatea să îți creezi propriile tipuri de vibrații și pulsații prin simpla atingere a ecranului. Totodată, prin intermediul telefonului vibratorul crează vibrații prin intermediul muzicii.

Cum introduci un vibrator în relația de cuplu?

Cine are nevoie de un al doilea penis în timpul sexului? Ideea de a folosi un vibrator cu partenera de cuplu îi inhibă pe unii bărbați care îl văd ca pe un competitor. Dacă vrei să folosești jucării sexuale cu iubitul tău, ai nevoie de o abordare potrivită. Un bărbat se simte cu atât mai bărbat cu cât își satisface iubita în așternut, așa că propunerea de a aduce ajutoare externe în timpul sexului îl poate deruta pe iubitul tău. Important este să știi cum să spui și să argumentezi dorința de a experimenta sexul cu el, dar și cu vibratorul în mix.

Să zicem că ați avut deja discuția preliminară asupra unui vibrator, așa că de acum nu aveți decât să încercați poziții noi. O jucărie sexuală adusă în dormitor poate deveni o experiență inedită pe care o trăiți în doi. Să zicem că poziția lui preferată este doggy style, dar tu nu ajungi niciodată la orgasm din această poziție. Drept urmare, tu o pui în practică doar de dragul lui, iar el nu se bucură la intensitate maximă de ea. Vibratorul te poate ajuta să găseşti drumul către orgasm din această poziţie, aşa că poziţia lui preferată poate deveni şi poziţia ta preferată, o schimbare binevenită.

Jucăriile sexuale pot aduce un element suplimentar de distracție, jucăuș și explorare în repertoriul dormitorului tău. Aceste jucării sexuale ajută cuplurile să împrospăteze lucrurile și să aibă o varietate de experiențe interesante în dormitor. Dacă atitudinea voastră sexuală este jucăușă, atunci relația sexuală va fi mai satisfăcătoare. Alege sex shop online LoveBuz.ro