Please assign a menu to the primary menu location under menu

Fashion

Cele mai bune huse si accesorii pentru iPhone XS Max doar pe BrandGSM.ro

Magazinul online BrandGSM, este un magazin dedicat smartphone-urilor si tabletelor unde veti putea gasi huse, folii, incarcatoare, cabluri, suporturi si multe alte accesorii pentru toate modelele de telefoane disponibile, inclusiv pentru cele care inca nu au apartut in magazin. Spre exemplu gama de telefoane proaspat prezentata de Apple pe data de 12 septembrie si anume iPhone XR, XS si XS Max.

Mai mereu intampinam probleme in gasirea accesoriilor dedicate unui anumit tip de model proaspat lansat pe piata si de aceea suntem nevoiti sa stam fara huse sau folii de protectie pana cand acestea vor fi disponibile.

Aceasta situatie am intampinat-o in urma cu un an la aparita unui device proaspat lansat iar dupa ce l-am utiliat o perioada fara husa si folie de protectie cand intr-un final am reusit sa comand, am spart telefonul chiar cu o zi inainte sa imi ajunga comanda cu husa.

Spre norocul nostru, al iubitorilor de iOS, pentru aceasta gama de la Apple, foarte multi producatori s-au mobilizat pentru a ne intampina noile iPhone-uri cu o bine meritata husa. Iar aici a intervenit BrandGSM, care s-a gandit la noi si care si-a improspatat stocurile cu accesorii si huse iPhone XS Max, XS si XR, perfecte pentru momentul desigilarii noului device. Fiind inca la inceput, atat gama de huse si accesorii cat si stocurile de telefoane vor fi limitate, deci pasionatule de iPhone, fii cu ochii pe site-urile de GSM pentru a putea fi printre primii care isi vor achizitiona un nou model de iPhone

Desi inca nu au aparut pe piata accesorii originale Apple, este de mentionat faptul ca BrandGSM.ro dispune de un stoc de huse de cea mai buna calitate, relizate de producatori seriosi. Multe surse spun ca accesoriile originale Apple, ar incepe sa apara imediat dupa lansarea acestor telefoane in magazine. Dar cel mai bine sa lasam sa decurga totul de la sine si la momentul potrivit vom beneficia si de chestii originale.

Dupa parerea mea, cea mai buna achizitie in ceea ce priveste aceste trei noi modele, o reprezinta iPhone XS Max, datorita ecranului imens de 6.5 inchi, deoarece folosesc telefonul foarte mult pentru gaming si video ceea ce il face perfect pentru mine. Cu prima ocazie cand aceste modele o sa apara in magazine, voi fi prezent pentru achizitionarea unui model. Momentan sunt in cautare de o husa iPhone XS Max si desi am gasit cateva modele super, sunt cam indecis.

Pentru cine este interesat de achizitionarea unui smartphone de top, in special unul cu un ecran atat de mare, foliile de protectie si husele sunt esentiale dearece acestea prezinta un risc mult mai mare de a fi sparte. Indiferent de modelul de telefon pe care il detineti, pe BrandGSM.ro cu siguranta veti gasi toate modelele dorite, atat in ceea ce priveste tipul husei, cat si design-ul.