Please assign a menu to the primary menu location under menu

Diverse

Ce usor calatoreste omul, cand este sanatos!

Calatoria este forma de divertisment si de explorare a lumii in care traim. Copiii sunt atat de fericiti cand pleaca in excursie, daca nu au rau de masina si daca drumul decurge in conditii decente.

Daca masinile nu scot fum, scaunele nu sunt patate si soferul nu conduce agresiv, ei isi lipesc nasucurile de geamuri si privesc noile peisaje. Evident ca si climatizarea joaca un rol important in asigurarea confortului calatorilor. Cand afara termometrul coboara mult sub zero grade, in masina trebuie sa fie cald. Dimpotriva, cand este ucigator de cald, aerul conditionat trebuie sa isi faca datoria, fiindca in cazul in care se deschid geamurile, de afara intra tot caldura.

Am vazut copii care fac cu mana tuturor persoanelor intalnite in cale, fiindca sunt fericiti ca au plecat la drum

Si persoanele mature accepta bucuroase sa se plimbe si totul este perfect, cand sunt sanatoase. Dar uneori oamenii sunt nevoiti sa plece la drum lung, cand sunt foarte bolnavi sau nedeplasabili si atunci entuziasmul scade.

Un astfel de drum este un chin. Se fac de placere calatoriile fericite, in care lumea este sanatoasa, se plimba, poate alege si sunt si calatorii impuse, cum este repatriere Italia .

Pleaca omul pe picioarele lui, se urca zambind si cu speranta in suflet in avion si este adus intre patru scanduri.

Repatrierea este o sursa inepuizabila de tristete, dar mai trist este sa nu iti pese si sa il abandonezi pe cel drag acolo, peste mari si tari.

Pentru linistea ta sufleteasca si pentru ca el sa aiba un somn netulburat, apeleaza la firma de servicii funerare Transport-decedati.ro, fiindca drumul de intoarcere va fi lin si va decurge fara peripetii.

Cand ma gandesc la repatriere, imi vin in minte versurile lui Alecsandri: „Mai lungă-mi pare calea acum la-ntors acasă…

Aş vrea să zbor, şi rana din pulpă nu mă lasă! ”

Cu siguranta ca si gandul celui drag a zburat spre casa, inainte ca sufletul sau sa zboare catre cer. Iata de ce nu trebuie sa il lasi acolo si sa ai asiguri o calatorie de cinci stele, fiindca este ultima.

Si masinile funerare au standarde de confort, fiindca si morti au dreptul sa fie adusi in conditii decente. Ce asteptari poti avea de la masina funerara a unei firme de pompe funebre care isi respecta clientii?

  1. Prezenta autorizatiei, adica transport legalizat. Mortul tau drag nu trebuie sa fie adus clandestin, ci trebuie sa se intoarca biruitor acasa.

Lipsa autorizatiei ar genera incidente si ar intarzia ceremonia finala, legalizarea ei reprezinta certitudinea ca totul va fi gata la timp.

  1. Soferi politicosi si asi in meseria lor, care nu se angajeaza in depasiri periculoase si nu pun brusc frana, care conduc preventiv si sunt plini de respect fata de transportul pretios care este asteptat in tara.

3.Masini curate, in stare perfecta de functionare, cu temperaturi scazute in interior ca decedatul sa nu aiba de suferit. De fapt el este protejat de cele doua sicrie, unul de zinc si altul din lemn masiv si de imbalsamarea responsabila, facuta cu cele mai bune substante.