Please assign a menu to the primary menu location under menu

Diverse

Ce te faci când șoarecii îți invadează locuința

Rozătoarele sunt mai ceva ca muștele și țânțarii, rozătoarele sunt pretutindeni și sunt foarte numeroase! Perioada de gestație a rozătoarelor este și foarte mică (doar 20 de zile) și tocmai de aceea aceștia se înmulțesc atât de repede și pun stăpânire pe o zonă imediat.

Cum poți scăpa de șoareci? Probabil asta e una dintre cele mai adresate întrebări, mai ales în zona rurală unde rozătoarele sunt mult mai numeroase. Firește că, astfel de musafiri pot apărea oriunde, chiar și în zonele urbane, mai ales dacă blocurile sunt vechi și nu au mai fost renovate de ceva timp.

De-a lungul timpului strămoșii și bunicii noștri au încercat o grămadă de metode pentru a scăpa de șoareci. Unele metode erau mai reușite și altele mai puțin.  Începând de la vestitele capcane cu „ceva bun” în mijloc și lipici pe margine și până la pisicile mai mult sau mai puțin vânătoare.

Ei bine, aceste metode or fi funcționat atunci, în perioada aceea, dar acum, odată cu dezvoltarea tehnologiei și șoarecii au devenit mai deștepți și nu se mai lasă prinși în astfel de capcane. Așa că, ce e de făcut?  Soluția e simplă, folosește un aparat contra șoarecilor!

De ce este bun un aparat contra soarecilor și cum te poate ajuta să scapi de rozătoare? E simplu de folosit și efectul este garantat. Trebuie doar să fie conectat la o priză și lăsat să-și facă treaba. Acesta va emite niște ultrasunete care îi vor deranja foarte tare pe șoareci și astfel, vor fi nevoiți să părăsească locuința ta cât mai curând.

Un astfel de aparat nu îți aduce niciun fel de dezavantaj, sau să te afecteze pe tine în vreun mod. Foarte multe persoane, care de altfel nici nu prea știu despre ce e vorba, spun că dacă folosești un aparat contra șoarecilor, nu doar rozătoarele vor fi afectate, ci vei fi și tu. Totodată, se mai spune că aceste aparate le pot deranja și pe animalele de companie. Lucru care este complet eronat și nu are absolut nicio dovadă sau susținere.

Ultrasunetele transmise de astfel de aparate sunt menite să afecteze strict sistemul nervos al rozătoarelor, nu al altor animale de companie și în niciun caz al oamenilor. În concluzie, sunt complet inofensive.

Nici pe șoareci nu putem spune că-i rănește prea tare. Pur și simplu le creează un doscomfort și aceștia pleacă din casa ta cât de repede pot. E posibil ca în primele zile să apară mai mulți șoareci, deoarece aceștia ies de prin toate ascunzătorile, dar poți fi sigur că după câteva săptămâni, nu va mai exista nici urmă de rozătoare în casa ta!

Deci, de ce să folosești un aparat contra șoarecilor? Pentru că scapi de rozătoare și de toate neplăcerile provocate de acestea. Scapi de mizerie, de mirosul neplăcut, de sunetele stranii din miezul nopții, de alimentele și bunurile distruse și, desigur, de ei! E suficient să ții aparatul în priză permanent și aceștia vor evita să se mai aproprie de gospodăria ta vreodată!