Please assign a menu to the primary menu location under menu

Recomandari

Ce servicii sunt incluse in pachetele oferite de firmele de pompe funebre?

 pompe funebre

Oamenii in general se pregatesc pentru foarte multe situatii si evenimente in viata. Isi organizeaza in detaliu nunta, aniversarea zilei de nastere sau botezul copilului. Insa foarte putini se gandesc la ultimul eveniment din aceasta viata – inmormantarea sau incinerarea. Si acest lucru datorita faptului ca moartea este un subiect care nu face placere nimanui. Cu toate acestea vine un moment in care suntem nevoiti sa acceptam faptul ca o persoana draga a parasit aceasta lume.

Si trebuie sa pregatim priveghiul si inmormantarea. Pentru a organiza cat mai usor si cat mai bine un astfel de moment dureros, o firma de servicii funerare sector 1 pune la dispozitia tuturor familiilor care trec prin suferinta cauzata de pierderea unei persoane dragi o larga varietate de pachete de servicii funerare.

Pachete complete sau servicii separate

Situatiile in care se intampla un deces sunt foarte diversificate si fiecare familie are o situatie aparte. Tocmai din acest punct de vedere serviciile oferite de o firma specializata in pompe funebre pune la dispozitia clientilor atat pachete complete de servicii, cat si posibilitatea de a solicita doar anumite servicii separate.

In cadrul pachetelor complete de servicii funerare clientii pot opta pentru intocmirea actelor care constata decesul, eliberarea certificatului de deces, ridicarea trupului neinsufletit de la spital sau de la domiciliu, transportul persoanei decedate la capela, imbalsamarea si toaletarea trupului defunctului, comercializarea sicriului si a accesoriilor necesare, comercializarea de coroane si flori, dar si transportul in ziua inmormantarii.

Toate acestea se regasesc in pachetele de servicii complete oferite de o firma de pompe funebre. Clientii pot opta insa si pentru a achizitiona doar anumite servicii dintre acestea, in functie de nevoile lor si in functie de bugetul avut la dispozitie pentru o inmormantare. Prin urmare, fiecare familie indoliata poate opta si pentru a plati doar anumite servicii, precum transport, achizitia de sicriu si coroane sau organizarea unui parastas. Pentru ca trebuie mentionat ca o firma specializata in pompe funebre ofera si servicii extra pentru familiile indoliate, precum realizarea de fotografii ceramice sau pregatirea unui cos pentru biserica.

servicii funerare sector 1

Servicii funerare pentru inmormantare sau incinerare

Desi majoritatea familiilor din Romania sunt adepte ale inmormantarii ca si modalitate pentru a-si lua ramas bun de la persoana decedata, trebuie spus ca in oferta unei firme de pompe funebre specializate in prestarea unor astfel de servicii se regasesc si pachete de servicii pentru cei care aleg incinerarea ca si metoda de organizare a ultimului eveniment pentru persoana decedata.

Din acest punct de vedere fiecare familie poate sa beneficieze de sprijinul si de experienta unor profesionisti in organizarea de momente funebre, indiferent daca aleg inmormantarea sau incinerarea pentru a-si arata respectul fata de persoana decedata.

Firmele de servicii funerare pot fi un real sprijin pentru o familie care trece prin durerosul moment al pierderii unei persoane dragi. Organizarea funeraliilor intr-un timp foarte scurt nu este nicidecum usor de realizat pentru familia indoliata. Tocmai de aceea o firma profesionista poate sa puna la dispozitia clientilor profesionalism si seriozitate in organizarea unei ceremonii funerare.