Please assign a menu to the primary menu location under menu

Bucatarie

Ce nu stiai despre pizza

Toata lumea iubeste pizza. Sunt putini oameni carora nu le place acest preparat italian care a cucerit mapamondul. Pizza Bucuresti te ajuta sa-ti indeplinesti poftele culinare cu diferite toppinguri sau poti chiar sa-ti pui tot ce vrei si ce iti place. Presto pizza non stop este perfecta pentru cei ce vor sa savureze gustul autentic al pizzei si la ore tarzii in noapte. Si un alt mare beneficiu este cel legat de livrari pizza la domiciliu, ca sa te faca si mai fericit, livratorii Presto ajung in cel mai scurt timp posibil cu mancarea calda la usa ta. Iata cateva lucruri interesante pe care, poate, nu le stiai despre pizza.

Dincolo de ingredientele folosite pe pizza romaneasca, romanii au considerat ca, cu cat sunt puse mai multe elemente intr-o pizza, cu atat ea e mai buna si, de ce nu, denota bunastarea. Asa se face ca, in locul unei pizza cu 3 sau maximum 4 elemente (in afara de mozzarela si rosii/sos din rosii), o pizza romaneasca ajunge sa aiba si 6-7 ingrediente.

Presto pizza are multe feluri de pizza de unde iti poti alege: cu blat normal, subtire sau dublu, integral, sos picant sau dulce, cu extra mozzarella, tot ce se poate ca papilele tale gustative sa inceapa sa danseze de fericire.

Desi consumam aceste delicatese aproape in fiecare zi, foarte putini dintre noi cunoastem cum a aparut pizza. Iata cateva lucruri notabile despre ea.

  • Un sondaj recent arata ca in America 93% dintre americani comanda si mananca pizza cel putin o data pe luna. Consumul mare de pizza poate fi observat cu usurinta si in randul romanilor.
  • In India cea mai solicitata varianta a pizzei contine tofu, carne tocata si ghimbir murat, iar in America cel mai solicitat topping este pepperoni.
  • In toata lumea, in fiecare an sunt vandute 5 miliarde de pizza, iar sambata seara este considerata a fi cel mai popular moment de consum.

Dincolo de toate lucrurile luate in calcul la aprecierea calitatii pizzei se remarca o infinitate de gusturi si optiuni in randul consumatorilor. Cea mai buna pizza este cea care ne place noua!