Please assign a menu to the primary menu location under menu

DiverseRecomandari

Ce își doresc femeile în pat? Citește și vei afla!

Toate femeile își doresc partide de sex care să fie cel puțin minunate. Exploziv este cuvântul care definește cel mai bine o partidă de sex reușită! Cum femeia are multe nevoi și puncte sensibile, iar bărbatul este unul singur, vibratorul a devenit unul dintre cele mai nelipsite lucruri pe care o femeie îl are pe undeva, ascuns bine. Din gama de fantezii sexuale ale femeilor face parte și vibratorul sau măcar o vizită într-un sex shop. Dacă nu ști cum să-I fac loc unui vibrator în viața ta, atunci citește articolul până la final.

Cum îți alegi vibratorul potrivit?

Dacă nu ai folosit până acum un vibrator îţi va fi foarte greu să alegi din multitudinea de forme şi dimensiuni care există pe piaţă. De aceea, pentru început trebuie să te asiguri că ai făcut o alegere bună şi abia apoi să înveţi să-i exploatezi la maximum beneficiile pe care le aduce.

Chiar dacă eşti tentată să alegi o jucărie sexuală ieftină este de preferat să investeşti în una de calitate, dintr-un material rezistent şi pe care o poţi folosi pe termen lung. Astfel că unele dintre cele mai recomandate vibratoare pentru persoanele începătoare sunt stimulatoarele clitoridiene care au o formă mai puţin intimidantă. Trebuie să ştii că acestea oferă o plăcere mult mai intensă atunci când te masturbezi sau când o foloseşti împreună cu iubitul tău în timp ce faceţi dragoste.

Chiar dacă gama de virbatoare este foarte largă, pentru început este recomandat să alegi vibratoare incepatoare. Trebuie să ai în vedere că este și prima experiență, iar ideal ar fi să ai parte doar de plăcere.

Top 3 fantezii sexuale ale femeilor

Stăpână pe situație. Gospodină perversă sau prădător sexual? Într-o lume în care sexul feminin este considerat și cel slab, iar misoginismul este în floare, nu e de mirare că femeile se refugiază în fantezii în care ele dețin puterea. Înarmată cu un bici, o cravașă sau pur și simplu o atitudine de stăpână, în această fantezie femeia este cea care deține controlul, iar bărbatul un obiect folosit după bunul plac.

Trei nu e mereu o mulțime. Pe când un menage a trois? Și doamnelor le plac threesome-urile. Și exact ca în fanteziile domnilor și ele vor să fie în centrul atenției. Tocmai de aceea cele mai multe îți imaginează că sunt în prezența a doi bărbați. Poate fi vorba de cunoscuți, vedete, străini, sau combinații între aceste categori de persoane.

Fity Shades of Grey. Există un motiv pentru care seria de romane a fost atât de populară. Și cu siguranță nu a fost calitatea dialogului. Multe cititoare s-au regăsit în scenele în care Anastasia este dominată de Grey. Jucăriile sexuale au ajutat și ele, fiind tot mai des întâlnite în practicile contemporanilor.

Dacă te-am convins că e în regulă să ai fantezii sexuale și un vibrator la îndemână atunci LoveBuz.ro îți stă la îndemână.