Please assign a menu to the primary menu location under menu

Fashion

Ce fotograf nunta iti recomand pentru evenimentul tau

Cele mai importante evenimente din viata noastra merita sa fie imortalizate in fotografii, pentru ca asa vom avea posibilitatea sa le pastram amintirea vie toata viata. Pentru asta, trebuie sa apelam la un fotograf profesionist care sa fie pasionat de ceea ce face – pentru ca doar un om pasionat de munca lui va sti cum sa isi faca treaba, ca la carte. Ce fotograf nunta iti recomand pentru evenimentul tau (fie ca vorbim de nunta, botez sau alt eveniment special)? Fara doar si poate, recomandarea mea este George Sandu – fotograf nunta Bucuresti. Il stiu de ceva vreme si stiu ca este foarte pasionat de meseria lui, motiv pentru care reuseste mereu sa surprinda cele mai clare si expresive fotografii.

Pentru a lua legatura cu George, trebuie sa accesati site-ul lui oficial, deoarece acolo o sa gasiti toate datele de contact. Ba mai mult, puteti sa vedeti si portofoliul lui, sa admirati munca pe care a realizat-o pana in prezent si sa va convingeti de profesionalismul sau. Daca va place ce vedeti, atunci ati nimerit in locul potrivit. In plus, George Sandu stie cum sa comunice deschis cu orice client care ii solicita serviciile, astfel incat sa se creeze o legatura amiabila intre parti, deoarece in acest fel colaborarea voastra va decurge mult mai natural, va veni de la sine.

Daca vrei sa incerci si un shooting foto ceva mai inedit, ca de exemplu un shooting foto care a pornit dupa modelul americanilor – trash the dress, atunci tot George este cel care iti poate realiza cele mai amuzante amintiri cu momentele in care iti vei ‘’distruge’’ rochia. Fenomenul trash the dress a inceput sa fie din ce in ce mai popular si la noi in tara, deoarece este o sedinta foto foarte amuzanta, in care participantii chiar se distreaza pe cinste. In plus, o sa vezi ca o sedinta foto de acest fel iti va aduce, inevitabil, zambetul pe buze chiar si peste ani de zile, cand  te vei uita peste albumul foto special realizat pentru acest moment. Deci, ce parere ai? Iti surade ideea unei sedinte foto ‘’trash the dress’’?