Please assign a menu to the primary menu location under menu

Diverse

Ce este un antrenor personal fitness online

Ce este un antrenor personal fitness online

Recent, serviciul de coaching online sau de antrenor personal fitness online, a devenit din ce in ce mai popular. Sa incercam sa ne dam seama ce este si cum sa folosesti acest serviciu. Care sunt avantajele si dezavantajele sale? Un antrenor personal fitness este o modalitate de a obtine un serviciu de calitate de oriunde din lume. Poti obtine sfaturi despre nutritie, iti poate face un plan de antrenament si poti primi raspunsuri la toate intrebarile interesante referitoare la fitness. Sfaturile personale si recomandarile individuale online te vor ajuta sa atingi obiectivele de fitness sau culturism, fara costuri suplimentare.

Bineinteles, este imposibil sa faci un program de antrenament complet de  fitness online, insa este posibil sa obtii sfaturi despre si despre nutritie, sa faci un plan de antrenament, si sa primesti raspunsuri la toate intrebarile care te intereseaza. Instruirea online are o serie de avantaje serioase. In  primul rand, economisesti bani.

Fireste, cea mai eficienta modalitate de a-ti atinge obiectivele, este sa angajezi cu un antrenor personal de fitness, insa se stie ca nu toata lumea isi permite acest lucru, din motive financiare. Totusi, costul unui program de antrenamente cu un specialist de nivel inalt, este de 450 lei/luna, durata unui program fiind de 3 luni cu 4-6 antrenamente pe saptamana. In acest caz, antrenamentul prin internet sub indrumarea unui antrenor de fitness,  va fi o solutie excelenta.

In al doilea rand, economisesti timp. Drumul catre sala si inapoi prin blocajele de trafic dureaza de obicei prea mult timp, mai ales intr-un oras mare. Adesea, acesta este pretextul pentru abandonarea antrenamentului. Atunci cand ai un antrenor personal online, poti sa faci fitness in orice camera de acasa. Nu mai trebuie sa iti petreceti o jumatate de zi pe drumul spre antrenor, deoarece el este mereu „langa tine” prin intermediul telefonului sau a computerului.

In al treilea rand  nu vei simti vreo senzatie de frica sau de constrangere. Incepatorii si chiar multi avansati, se simt  inconfortabil sa fie studiati intr-un club de fitness imens, de ochii celor din afara. Atunci cand practici cu antrenorul personal online, poti alege tu, un loc confortabil pentru antrenament.