Please assign a menu to the primary menu location under menu

Recomandari

Ce este SEO

SEO este alcatuit din mai multe elemente diferite, si a sti ce sunt si modul in care functioneaza este esential pentru a intelege de ce SEO este atat de important. Pe scurt, SEO este semnificativ, deoarece face site-ul dvs. web mai vizibil, iar asta inseamna mai mult trafic si mai multe oportunitati de a converti potentiali in clienti.

Cuvinte cheie

Mult timp au trecut zilele in care cuvintele cheie au fost singura tehnica SEO care a contat, dar asta nu inseamna ca nu sunt inca cruciale. Diferenta este ca astazi, cuvintele cheie trebuie sa fie bine cercetate, alese cu atentie si utilizate in mod prudent in continutul tau pentru a fi eficiente. Dar ce sunt cuvinte cheie, mai exact?

Continut

Continutul este o parte vitala a SEO, deoarece este vehiculul pe care il folosesti pentru a atinge si a angaja audiente. De exemplu, daca deti o sera si doresti sa iti maresti vizibilitatea, este posibil sa publici o serie de bloguri despre gradinarit, alegerea speciilor potrivite de plante, sfaturi de crestere si multe altele. Continutul de astazi trebuie sa fie educativ, dar, de asemenea, interesant, relevant, antrenant si impartasit. Continutul vine intr-o varietate de forme, inclusiv:

  • Continutul paginii web
  • Videoclipuri
  • Blog-uri
  • Infographics
  • Podcast-uri
  • Albume si carti electronice
  • Postari in social media
  • Listari locale
  • Fii la curent cu toate lucrurile digitale.
  • SEO in afara paginii

  SEO local

SEO local devine din ce in ce mai important, pe masura ce tot mai multi utilizeaza dispozitive mobile pentru cautare.

Daca detii, de exemplu, un restaurant, atunci SEO local te va asigura ca atunci cand oamenii din zona ta vor cauta cele mai bune restaurante din oras, vor ajunge pe site-ul tau. Impreuna cu utilizarea cuvintelor cheie locale, alte bune practici locale SEO includ revendicarea listarilor de director, crearea de pagini specifice locatiei pentru site-ul tau si crearea de pagini pentru afacerea ta pe Compania mea Google, Google+ si Google Maps.

Marketing-ul motoarelor de cautare

Marketingul motoarelor de cautare (SEM) se refera la eforturile de marketing platite si include lucruri precum reclame native, Google AdWords, anunturi de socializare, plata pe clic, anunturi de cumparaturi Google, anunturi afisate si multe altele.

Desi  SEM nu este, de obicei, o componenta majora a unei strategii SEO complete, insa isi are locul, deoarece va poate ajuta sa ajungeti la un public nou si foarte vizat.