Please assign a menu to the primary menu location under menu

Recomandari

Ce este infectia urinara si cum poate fi tratata?

O infectie urinara nu poate fi trecuta usor cu vederea. Drumurile frecvente la toaleta, senzatia permanenta de urinare, usturimea la urinare si durerea abdominala sunt simptome ce nu pot fi ignorate atunci cand cineva se confrunta cu o infectie urinara.

Pentru a lamuri cauzele aparitiei infectiei urinare este necesar sa intelegem cum functioneaza sistemul urinar. Rinichii au cea mai mare importanta, acestia curata sangele de substantele toxice pe care le transforma in urina. Urina se scurge din rinchi prin intermediul ureterelor, doua canale subtiri care leaga rinichii de vezica urinara. Aceasta din urma este un organ musculo-cavitar care se relaxeaza in timpul umplerii si se contracta la golire. Vezica elimina urina prin uretra, care este partea terminala a tractului urinar.

Pentru ca lungimea uretrei la femei este de 3-5 cm si la barbati este de aproximativ 15-20 cm, iar pentru ca in cazul femeilor anusul este mult mai aproape de aparatul urinar, acestea sunt mult mai predispuse sa faca o infectie urinara. Bacteriile care provoaca infectiile urinare se numesc Escherichia Coli (E. Coli). Acestea se afla in mod natural in intestine si in majoritatea timpului nu sunt o problema, insa daca ajung uretra si vezica, bacteriile E. Coli  pot cauza o infectie.

Este important sa se actioneze inca de la primele simptome, deoarece o simpla infectie urinara se poate agrava si poate afecta rinichii. Urifar este un remediu eficient sub forma de pliculete pentru infectie urinara.  Acesta este un antibiotic natural recomandat atat pentru pentru persoanele cu infectii urinare frecvente, cat si pentru cele care au infectii urinare ocazionale. Efectul Urifar este unul rapid, ameliorand simtomele dupa numai 30 minute.

Eficienta Urifar se datoreaza faptului ca acesta contine cea mai mare cantitate de D-manoza de pe piata. Chiar daca D-manoza este un epimer al glucozei, aceasta nu interfereaza cu producerea glucozei, fiind sigura si pentru persoanele care au diabet zaharat. D-manoza are rol in desprinderea si eliminarea bacteriilor E.Coli prin urina. Pe langa aceasta, un alt ingredient important este extractul standardizat de rodie ce contine un complex de polifenoli care ramane in vezica 48-96 de ore si impiedica inmultirea bacteriilor.

Urifar este esential pentru persoanele care se confrunta cu infectii urinare si care isi doresc sa scape cat mai repede de acestea.