Please assign a menu to the primary menu location under menu

beautyDiverseFashionRecomandari

Ce culoare sa alegi pentru bucatarie?

Bucatarie alba sau neagra, gri sau taupe, rosie sau albastra… Culorile pentru peretii si mobilierul unei bucatarii sunt numeroase. Inainte de a incepe amenajarea, iata sfaturi si trucuri care, cu siguranta, va vor ajuta sa alegeti culoarea bucatariei.

Unele culori sunt mai frecvente decat altele in interioarele din casele romanilor. Cu toate acestea, este important sa alegeti culoarea bucatariei dvs. in functie de efectul pe care il cautati. Pentru a fi siguri ca veti avea exact ceea ce va doriti, va sfatuim, in primul rand sa alegeti bucatarii la comanda. Pentru a va face cautarea si mai usoara, magazinul online kuechentreff.ro va poate oferi modele de bucatarii ce se vor plia exact pe dorintele dvs. Vorbim aici de calitate si servicii rapide si impecabile. Asta pentru ca produsele de la kuechentreff.ro sunt bucatarii germane, aceasta fiind deja o garantie finisajelor inedite. In plus, aici puteti alege orice culoare

Pentru un stil prietenos, dinamic si cald, alegeti culori calde precum rosu, portocaliu, galben sau chiar roz. Daca preferati interioarele linistitoare, relaxante si moi, mergeti pe culori delicate precum gri perlat, aluna, verde-pal. Daca va plac stilurile ultra-moderne, mergeti pe tonuri de alb si negru si adaugati o nota de perete bogat in accesorii pentru bucataria dvs. pentru un efect mai rece si mai personal.

Cum sa folositi culorile in bucatarie?

Inainte de a alege culoarea bucatariei, incepeti prin a determina culorile mobilierului. Apoi, culoarea poate fi folosita si la pereti. Atentie insa! De exemplu, culorile calde precum rosul pot fi opresive daca sunt mult prea prezente. Deci, puteti alege sa zugraviti doar un perete sau doar mobilierul sa aiba aceasta culoare, dar evitati aspectul rosu total din bucataria dvs.!

Daca bucataria dvs. este deschisa spre camera de zi, este important sa favorizati culorile care sa se armonizeze cu cele din camera. De exemplu, in cazul unui living in nuante de gri, o bucatarie in tonuri de violet cu pereti de gri se va combina perfect.

Folositi culoarea mobilierului dvs. pentru a defini modul in care veti zugravi peretii bucatariei. Pentru aceasta aveti doua optiuni: alegeti o culoare opusa tonului de culoare al mobilierului dvs. sau alegeti o culoare apropiata pentru a realiza un monocrom.

Ganditi-va si la accesorii colorate: un bol cu fructe, o vaza … va fi un efect wow! In orice caz, nu depasiti numarul de trei culori din bucataria dvs.!