Please assign a menu to the primary menu location under menu

Diverse

Cateva servicii repatrieri decedati indispensabile

Cateva servicii repatrieri decedati indispensabile

In nefericitul caz al aparitiei unui deces cutremurator in familie, recomandam membrilor familiei sa ramana uniti iti timp ce isi reamintesc de obiceiurile si traditiile romanesti stravechi. Ritualuri religioase sau simple superstitii invatate de noi de la stramosii nostri, traditii ce au potentialul de a ajuta si calauzi sufletul persoanei ce urmeaza a parasi  lumea materiala.

Daca moartea unei persoane dragi este un eveniment foarte dureros, respectarea traditiilor si a ritualurilor stravechi reprezinta un dublu motiv pentru care sa razbateti peste suferinta. Organizarea unei inmormantari crestine are potentialul de a ajuta sufletul persoanei adormite sa treaca in nefiinta fara prea mari greutati.

In contextul in care decesul unei persoane apropiate a avut loc peste hotare, iar principala dumneavoastra preocupare este repatrierea trupului persoanei decedate, va sugeram sa solicitati serviciile unei companii de pompe funebre.

Transportul funerar international, pentru repatrierea decedatilor, se efectueaza in doua moduri: aerian si terestru.

Serviciile de repatriere decedati sunt in mare parte echipate cu masini funerare ce au incorporate sisteme de siguranta si protectie, astfel incat persoana decedata sa ajunga in stare foarte buna la destinatia solicitata de familie. Transportul persoanei decedate se face numai intr-un sicriu special, format din sicriu de lemn si sicriu de zinc. Masinile funerare sunt impartite in doua categori, masina funerara de tip diric si masini funerare mixte. Autovehiculele construite pe sistem diric nu sunt foarte incapatoare, acestea au capacitatea de a transporta doar o persoana decedata.  In schimb, acest tip de masina funebra este prevazuta cu un suport special ce ne permite sa agatam coroanele funerare de masina.

Cateva servicii repatrieri decedati indispensabile

Un serviciu de transport funerar care se respecta ar trebui sa aiba in componenta sa si masini din categoria masini funerare mixta. Masina funerara mixta are capacitatea de a transporta mai multe persoane ce isi doresc sa calatoreasca alaturi de trupul neinsufletit pe ultimul drum.

Potrivit Ministerului nostru de Externe, costurile pentru repatrierea unei persoane cu cetatenie romana, decedata pe alte teritorii straine, pornesc de la 3.000 de euro, in Europa, si au potentialul de a ajunge pana la 15.000 de euro pentru America sau Orientul Indepartat.