Please assign a menu to the primary menu location under menu

Recomandari

Cat de mult conteaza sa avem nemernici necesari in viata noastra?

Mai devreme sau mai tarziu, apar in viata noastra nemernici necesari care ne influenteaza alegerile si ne schimba perspectivele si modul de a gandi. Acesti nemernici necesari ne ajuta sa gasim raspunsuri despre noi, despre ei, despre viata, despre clipe care nu au reusit sa prinda aripi si in mod special despre modul in care femeile si barbatii iubesc. Chiar daca nu intotdeauna lucrurile se termina cu bine sau conform asteptarilor noastre, nemernicii necesari pot avea un impact major in viata noastra.

 

La prima vedere poate ca suntem impulsivi si nu constientizam decat bulinele negre pe care unii oameni le aduc in viata noastra. In realitate, odata cu trecerea timpului, ajungem sa ne dam seama cat de multe lucruri putem invata de la acesti oameni si mai ales cat de mult ne putem descoperi pe noi insine prin intermediul interactiunii sau chiar convietuirii cu acestia.

 

Raspunsul la intrebarea „Cat de mult conteaza sa avem nemernici necesari in viata noastra?” putem afla acum pe larg din cele 2 carti cu acelasi nume scrise de autoarea romanca Andra Zelinski. Cunoscuta in mediul online, atat pe retelele de socializare, cat si pe propriul blog, drept AndraFaraZahar, famimoasa bloggerita ne ajuta sa gasim raspunsuri despre cei care nu sunt decat in cautarea propriei placeri si atat. Cele 2 volume ale sale se gasesc atat individual, cat si sub forma de pachet nemernici necesari pe andrafarazahar.ro.

 

Uneori, avem nevoie sa ne reamintim si sa fim recunoscatori pentru clipe care s-au scurs si nu vor mai prinde culoare. Alteori, ne ajuta sa constientizam ca este spre binele nostru sa nu primim anumite raspunsuri. Cartile „Nemernici necesari” scrise de Andra Zelinski ne ajuta sa intelegem cum viata ne pune in legatura cu oameni care ne ofera raspunsuri, indiferent ca raman alaturi de noi sau pleaca.