Please assign a menu to the primary menu location under menu

DiverseRecomandari

Cât de importantă este o strategie de marketing online pentru afacerea ta? Află chiar acum

Dacă la început te gândești că nu este chiar atât de important cum te prezinți online în domeniul în care activezi, pe măsură ce trece timpul vei constata că imaginea ta online este singurul lucru ce atrage atenția.

Apar în fiecare zi sute de reclame la tot felul de produse sau servicii, iar dacă pe moment acestea nu sunt în interesul nostru, ori nu se pliază pe domeniul de activitate pe care-l avem, este un lucru demonstrat că un anumit procent din fiecare reclamă rămâne întipărit în minte, iar în momentul în care vom avea nevoie de produsul sau serviciul respectiv ne vom aminti de aceea reclamă.

Așadar, strategia ta de promovare este extrem de importantă, iar modul în care afacerea ta este percepută online este acum mult mai important decât celelalte mijloace. Câți dintre noi nu au un smartphone, nu folosesc Facebook sau nu au câteva zeci de căutări Google pe zi. Cea mai bună soluție este o echipă de specialiști care să se plieze exact pe nevoile business-ului tău, iar AdSem.ro te poate ajuta.

Dacă te întrebi la ce anume ajută marketingul online afacerea ta, ei bine, așa cum probabil că știi deja, internetul ocupă un loc din ce în ce mai important în viața noastră, devenind o necesitate din ce în ce mai mare. Studiile făcute în acest domeniu au arătat că un om este influențat în proporție de 80% din online înainte de a face o achiziție.

Unul dintre cele mai importante beneficii ale marketingului online este că poți măsura, segmenta și targeta foarte bine fiecare obiectiv și KPI. Spre exemplu, poți vedea câți oameni au intrat pe site, cât au stat, ce pagini au vizualizat, ce vârste au sau care sunt interesele lor. Pe scurt, poți ști exact ce își dorește publicul tău și cum să ajungi la el.

”Rețeta” unei strategii de succes

Marketingul online se realizează cu ajutorul mai multe canale. Pentru a înțelege tot acest mecanism, va trebui să înțelegem principalele unelte pe care le avem la dispoziție.

Promovarea Google sau PPC se referă la reclamele plătite din Google, acestea pot fi realizate în rețeaua de Search, de Display sau Video. De obicei costul este pe clic sau pe vizualizare, iar obiectivele sunt stabilite în funcție de tipologia afacerii tale.

Optimizare SEO sau optimizare pentru motoarele de căutare este procesul complex prin care ajungi primul în rezultatele de căutare ale clienților tăi, în funcție de cuvintele cheie importante pentru tine.

Social Media reprezintă publicitatea prin intermediul rețelelor de socializare. Calea cea mai bună pentru a interacționa cu publicul tău și pentru a avea un business cât mai vizibil.

Email marketingul este metoda care te ajută să păstrezi legătura cu clienții tăi prin trimiterea clasicelor newsletters.

Pentru a avea succes, promovarea afacerii tale este extrem de importantă. O echipă de marketing trebuie să fie compusă dintr-unul sau mai mulți specialiști pentru fiecare canal. AdSem.ro îți va oferi servicii complete chiar de la o echipă de specialiști.

Află mai mult. Cum se realizează o campanie de promovare Google?

Conceptul de funcționare a Google Ads este simplu. Îți trebuie câteva cuvinte cheie relevante pentru business-ul tău, iar în momentul în care cineva caută acele cuvinte, va vedea reclama ta.

Avantajele pe care le aduce o promovare Google Ads sunt reprezentate de timpul de implementare mic, opțiunea de măsurare a rezultatelor și targetarea audienței. Există de asemenea și câteva dezavantaje, cum ar fi: costuri variabile și competiția mare de pe anumite nișe.

Pentru promovarea Google să funcționeze la superlativ ai nevoie și de o bună optimizare SEO a afacerii tale și mai ales a site-ului tău.

Optimizarea SEO – pentru rezultate pe termen lung

Un site bine optimizat pentru motoarele de căutare înseamnă că atunci când cineva caută după produsul sau serviciul tău pe Google, site-ul tău apare în rezultatele organice. Scopul fiind ca site-ul tău să apară cât mai sus în paginile Google. Investiția în SEO trebuie să fie pe termen mediu și lung.

Diferența dintre optimizare SEO și promovare Google este că rezultatele apar în câteva luni și sunt de lungă durată, pe când Google Ads și Facebook Ads pot oferi rezultate aproape imediate și țin de perioada în care tu investești bani pentru acest tip de promovare. Din momentul în care site-ul tău ajunge pe primele poziții în Google, SEO devine unul dintre cele mai rentabile și eficiente canale de promovare.

Promovarea este una dintre cele mai bune soluții pentru creșterea business-ului. Calculează-ți bugetul, ajustează-l și apelează la o echipă de specialiști pentru a obține rezultate pe măsura obiectivelor. Te așteptăm!