Please assign a menu to the primary menu location under menu

DiverseFashionRecomandari

Care sunt cele mai suparatoare deformatii corporale si cum sa le tratezi

Persoanele mai putin norocoase se nasc cu diferite deformatii corporale. Altii le capata pe parcurs, in urma unor rele practici sau a unor accidente. Exista numeroase astfel de deformatiuni care se pot dovedi a fi deranjante din punct de vedere vizual pentru cei care ajung la varsta maturitatii. Printre cele mai frecvente deformatiuni existente in prezent sunt cele situate la nivelul capului, a abdomenului, la nivelul sanilor sau chiar la nivelul posteriorului. Multe dintre acestea sunt denumite deformatii datorita aspectului nedorit si a proportiilor neechilibrate pe care le ofera. Ne putem totusi bucura ca in prezent exista numeroase metode prin care putem indrepta toate aceste deformatii corporale, redand astfel corpului nostru forma mult vizata si psihicului, linistea mult dorita. Multe dintre acestea pot fi remediate simplu si rapid prin intermediul procedurilor de chirurgie estetica, proceduri de altfel realizate de catre personal calificat si cu experienta in domeniu, care ofera o recuperare rapida si un corp cu care nu vei mai fi nevoit sa te lupti niciodata.

Iata care sunt cele mai frecvent intalnite deformatii ale corpului, care sunt cauzele aparitiei lor si cum le putem preveni/remedia.

Cele mai frecvente si suparatoare deformatii corporale

  1. Urechile clapauge

Deformatia urechilor care poarta denumirea de “urechi clapauge” este un fapt tot mai des intalnit, atat in cazul copiilor, cat si al adultilor. De regula parintii apeleaza la diferite metode inca din primele clipe de viata ale copilului pentru a preveni aceasta deformare la nivelul urechilor. Deseori cei care se confrunta cu aceasta deformatiune apeleaza la parul lung care sa astupe aspectul inestetic al acestora sau la diferite articole care sa acopere zona urechilor.

Urechile se distanteaza mult prea mult de forma de ansamblu a fetei, ducand la formarea unor urechi mari si extrem de evidente. De aceea se recomanda ca toti copii sa poarte de mici banderole si fesuri care ii vor ajuta pe cei mici sa obtina o conformatie corecta a urechilor, in detrimentul acestor “urechi clapauge”.

Otoplastia permite corectarea acestei deformatii, prin intermediul unei interventii chirurgicale in urma careia urmeaza a se corecta forma urechilor si pozitia acestora. Interventia poate fi realizata la orice varsta, ba chiar se recomanda realizarea acesteia inca de la cele mai fragede varste pentru a preveni stresul asociat.

  1. Sanii mici sau lasati

Multe femei vad sanii mici sau lasati drept o deformatie care le afecteaza increderea in sine si iubirea fata de propria fiinta. Datorita stilului de viata, al unei sarcini, al unor schimbari de greutate sau chiar din cauza unor factori pur genetici, exista foarte multe femei care se lupta cu sani fie mult prea mici, fie sani lasati.

Forma, mariea si pozitia sanilor poate fi partial corectata prin utilizarea unor produse de ingrijire speciale, insa veti obtine un rezultat adecvat daca apelati la un implant mamar. Puteti opta pentru un implant de mici dimensiuni sau unul generos, in functie de preferintele personale. Forma corespunzatoare a sanilor va poate ajuta sa scapati de prejudecati si sa obtineti o modelare de invidiat.