Please assign a menu to the primary menu location under menu

FashionRecomandari

Cand este nevoie de liposuctie

Liposuctia este o procedura chirugicala care se incadreaza in categoria chirurgiei estetice sia remodelarii corporale. Prin acesta actiune se indeparteaza grasimea in exces din corp. Insa, este o interventie care nu ajuta la slabit asa cum cred multe persoane . Este efectuata pentru a reda o forma armonioasa a corpului. Pentru a slabi este necesara o dieta si mult sport. Liposuctia ajuta la perfectionarea aspectului.
Pana acum ceva timp, acest procedeu era extrem de dureros si chiar periculos. Puteau sa ramana cicatrici foarte urate, sa se declanseze hemoragii, infectii si chair perforari ale organelor interne daca acest procedeu nu era facut de un medic cu experienta si la o clinica buna. Multe femei, dar si barbati, au ramas cu porbleme permanente, deoarece au ales sa apeleze la tot felul de institutii care practicau preturi foarte mici insa si serviciile erau de joasa calitate.

De la igiena pana la efectuarea procedurii, totul se face in conditii dubioase care puneau in pericol sanatatea clientului. In cele mai grave cazuri s-a ajuns pana la decesul pacientului.
Totusi, avantajul liposuctiei este acela ca, odata indepartata grasimea, aceasta nu ar trebui sa mai reapara daca sunt respectate anumite conditii cum ar fi un regim sau exercitii periodice. Insa, daca persoana care a apelat la aceasta procedura continua sa consume alimente bogate in grasimi, duce un stil de viata haotic si nu face miscare suficienta, va reveni la problemele intiale. Daca, pana de curand, pentru a se indeparta grasimea in exces, se folosea o procedura foarte invaziva, folosind o canula sau un aspirator, astazi, liposuctia s-a simplificat.
Acum exista, si in Romania, o procedura minim invaziva, cu riscuri mult mai mici pentru sanatatea pacientului. Printre putinele locuri din tara unde se efectueaza acest tip de liposuctie sau lipoaspiratie este Clinica Dr. Gad Renert. Procedura se numeste Aqualipo sau lipoaspiratie prin Body-Jet. Prin acest tratament revolutionar medicul va “spala” grasimea din corpul pacientei sau pacientului. Metoda este una delicata si nu exista riscul unor traume asupra persoanei care apeleaza la o astfel de procedura. Totul se face pe baza de solutie salina introdusa printr-un jet puternic, fara a mai fi nevoie sa se foloseasca o canula precum in procedurile clasice. Aceasta solutie va indeparta grasimea in exces, in cel mai usor mod. Astfel, intreg procesul va fi unul nedureros si, cum spuneam, riscurile sunt considerabil mai scazute. In unele cazuri pot sa ramana cicatrici fine, in functie de felul in care se vindeca fiecare pacient.
Un pret liposuctie poate fi gasit pe site-ul Clinicii Dr. Gad Renert. Astfel, pentru lipoabsorbtia regiunii abdominale, adica zona soldurilor si a abdomenului, se poate plati suma de 3800 de euro si pentru lipoaspiratia picioarelor, asta insemnand zona coapselor si a genuchilor, pretul este tot de 3800 de euro. Insa, daca decideti sa optati pentru o liposuctie Total Body, pretul va fi de 6500 de euro. Tinand cont de rezultatele exceptionale si de faptul ca nu exista riscuri, preturile sunt mai mult decat acceptabile.
Puteti sa va programati oricand la o consultatie. Veti fi intampinati de un personal amabil si profesionist si de consiliere sincera din partea medicului Gad Renert.