Please assign a menu to the primary menu location under menu

Fashion

Camera de oaspeti estivala

Am avut o relatie speciala cu matusa mea, Carmen, de aceea cand eram sleita de puteri de caldura naucitoare si de mersul pe jos, poposeam la ea si o rugam sa ma lase sa stau putin in pat sa ma odihnesc. Fiindca eram nepoata ei favorita, tin minte cum ma baga in camera cea mare si racoroasa de deasupra beciului si imi punea la dispozitie patul. Ma asezam pe cuvertura ca sa nu ii murdaresc lenjeria, iar de multe ori in cateva minute adormeam.

Dupa minute bune de odihna, imi venea greu sa ma duc acasa inca 3-4 kilometri (pe atunci nu erau atat de multe masini), dar nu aveam de ales. De cele mai multe ori aveam in maini sacose de zeci de kilograme fiindca faceam cumparaturi din centru comunei si le duceam la marginea lui, acolo unde este casa noastra.

“Nu o uit niciodata pe matusa pentru modul in care ma primeste in casa ei, ma ospateaza cu ce are mai bun si imi pune la dispozitie patul ei!”, am promis atunci, iar astazi, cand am salteaua gonflabila instalata in pavilionul din fundul gradinii pentru musafirii obositi, inca retraiesc clipele acelea cand simti ca ti se inmoaie picioarele, ca nu mai poti inainta, iar cineva iti ofera un scaun sau un pat si un pahar cu apa.

Ei, la tara este mult mai usor fiindca la drum lung, mai gasesti pe ce sa te asezi: o piatra mare, o canapea la poarta unei case, un podet, dar ce faci la oras, cand esti departe de parc, iar bancile din lemn din centru sunt numerate?

Pentru oaspetii mei dragi, care nu vor sa intre in casa de dragul frumusetilor din gradina am comandat eu Salteaua Gonflabila / Pat Bestway Premium Queen, 203 x 152 x 46 cm h pe care am asezat-o sub pavilionul de tip garaj. La inceput o pusesem sub copacii inalti si umbrosi, dar o ploaie care a inceput din senin m-a facut sa imi dau seama ca nu este locul patului pentru musafiri acolo.

Sigur ca am si mese din lemn si scaune si masa din plastic, dar musafirii intepenesc pe ele si simt nevoia sa se intinda pe o suprafata moale.

Au nevoie sa stea cu spatele si picioarele intinse si uneori si atipesc surprinsi de toata atmosfera feerica din jur.

249 de lei m-a costat acest pat de regina pe care il pun la dispozitia celor care au nevoie. L-am comandat din magazinul online Dwyn.ro, iar toti prietenii, apropiatii si rudele care se bucura de confortul oferit de el imi multumesc.

Materialul antialunecare impiedica rostogolirea in iarba de pe suprafata acestuia in timpul somnului.

Fermitatea saltelei este reglabila si eu tin cont de dorintele si nevoile beneficiarului. Cand pompez mai putin aer, patul este mai moale, iar cand il umflu mai tare, mai ferm. Toate materialele din care a fost facuta salteaua sunt reciclabile, antialergice si rezistente.