Please assign a menu to the primary menu location under menu

Bucatarie

Calitatea în bucătărie

Bucătăria este cea mai folosită încăpere dintr-o casă. Totodată, aici se strânge toată familia, se strâng toți prietenii și adesea aici îți începi și termini ziua. Din aceste motive și multe altele ce țin de design, funcționalitatea și durabilitatea mobila de bucatarie trebuie să fie de cea mai bună calitate, astfel încât să reziste mult timp. Pentru a putea bifa toate aceste criterii, oamenii aleg din ce în ce mai mult bucatarii la comanda. În topul trendurilor actuale se află de mult timp bucatarii germane produse de Nobilia.

De ce aleg oamenii Nobilia?

Nobilia este cel mai mare producător de mobilă de bucătărie la comanda din lume. Fiecare bucatarie este unică, poate fi persoanlizată, însă calitatea rămâne aceiași pentru toate.

Bucătăriile Nobilia sunt testate să funcționeze chiar și după 15-20 de ani. Fiecare modul al mobilierului de bucătării Nobilia este testat în fabrică la capacitate maximă. Toate corpurile sunt testate cu o capacitate de încărcare de trei ori mai mare decât capacitatea standard. Deasemenea, dulapurile suspendate și rafturile pot suporta mult mai mult decât greutatea normală a veselei.

De ce aleg oamenii bucatarii la comanda Nobilia? Pentru că Nobilia este definită de calitate și fiabilitate. Înainte ca procesul de producție să înceapă , se fac teste complete în laboratorul propriu Nobilia.

Avantajul principal al bucătăriile făcute la comandă

În ultimii ani, mai mult ca niciodată, amenajarea locuinței cu mobilierul perfect a devenit o adevărată provocare pentru multe persoane. De ce? Motivul este cât se poate de simplu. Acest domeniu este în continuă dezvoltare, astfel că avem la dispoziție nenumărate companii de profil, cu sute sau chiar mii de produse oferite. Cu toate acestea, sunt des întâlnite cazurile în care oamenii nu reușesc să găsească mobila dorită în magazinele tradiționale sau cele online, în ciuda diversității.

Atunci când vine vorba despre mobila la comandă, sunt frecvente părerile potrivit cărora aceasta este cumparată doar de persoanele bogate, cu venituri mari, care își permit să iasă în evidență în acest fel. De aceea, banii sunt principalul motiv pentru care oamenii se feresc de mobila la comandă. Total greșit! Mobila pe comandă vine cu o serie de avantaje și beneficii demne de luat în seamă, excelente pentru decorațiuni interioare personalizate.

Calitatea este principalul avantaj al bucatariilor făcute pe comandă. Prin comparație cu mobila standard din magazine, produsă în serie, calitatea construcției și a materialelor este mult mai mare pentru piesele de mobilier personalizate. Pentru realizarea unui model de mobilă la comandă este nevoie de mai mult timp petrecut în atelierul de creație pentru proiectare, alegerea materialelor și a culorilor potrivite, iar toate aceste lucruri se reflectă, ]n mod firesc, în calitatea produsului final.

Unicitatea este un alt criteriu de bază al mobilei de bucătărie făcute pe comandă. Din moment ce este personalizată în funcție de cerințele, nevoile și preferințele fiecărei persoane în parte, mobila la comanda este unică. Pot fi alese culori neobișnuite, care nu se regăsesc în mobila produsă în serie, se poate opta pentru mobilier în forme ciudate sau chiar pentru printarea unor mesaje pe produse.

Pentru o bucătărie calitativă, optează pentru bucatarii germane de la KuechenTreff.ro