Please assign a menu to the primary menu location under menu

Diverse

Calitate garantata!

Aparatul dejantat sau masina dejantat reprezinta una dintre cele mai importante componente care tin in viata o vulcanizare . Rolul acestora este de a usura munca angajatilor care nu mai sunt nevoiti sa piarda zeci de minute inlocuind anvelopele manua, astfel reusind sa dea un randament mai bun si sa se ocupe de un volum de clienti mult mai mare.
Elevatoare auto se ocupa cu vanzarea acestora plus multe altele din necesarele pentru o vulcanizare, cu aparatura profesionala si de cea mai buna calitate.
Oricat de multa pricepere si experienta ar avea angajatii unei vulcanizari, calitatea uneltelor primeaza, nu poti obtine servicii de calitate fara aparatura profesionala si de calitate.
Aceste aparate dejantat sunt puternice, durabile si silentioase. Functioneaza cu o putere intre 1,1 Kw si 3Kw, acestea avand  nevoie de o alimentare de 380V, special folosita in cazul masinilor de asemenea calibru, lucru ce garanteaza randament maxim.  Nivelul decibelilor este sub 70, adica face un zgomot foarte mic . In functie de model si dimensiune pot fi folosite pe rotile autoturismelor normale, camioanelor, chiar si pe rotile utilajelor agricole. Sunt aparate care pot realiza un singur proces , jantare sau dejantare dar si mixte realizand ambele procese.


Multumita acestor aparate, serviciile de dejantare sunt de cea mai buna calitate, datorita timpului scurt de executate, fiind foarte usor de folosit si preciziei, uitatand complet de posibilitatea aparitiei unei erori umane in urma procesului defectuoas de schimbare manuala a anvelopelor, de catre angajati.
Pe Elevatoare Auto gasiti o gama variata de asfel de aparate profesionale inclusiv aparate care pot fi manevrate cu ajutorul unui joystick de la distanta avand un raport pret/calitate excelent. Aparatele dejantat sunt construite conform normelor europene care dispun de certificate CE si respecta normele ISO 9001, se incadreaza de asemenea in standardele globale de management al calitatii.