Please assign a menu to the primary menu location under menu

Copii

Calatorie fascinanta in lumea imaginara cu colectia de carti Usborne

Cititul este un moment de apropiere intre copil si parinte, este o calatorie intr-o lume imaginara din care te intorci plin de viata si bogat spiritual.

Majoritatea parintilor se intreaba cum sa trezeasca interesul copiilor pentru lectura si arta? In ajutor ne vin colectii de carti renumite cum sunt cele din colectia de carti Usborne. Seria de carti Usborne se evidentiaza prin ilustratii extrem de frumoase si texte scrise cu grija, prin intermediul carora cei mici deprind adevarate valori. Astfel, datorita varietatii de carti copii Usborne, parintii impreuna cu cei mici gasesc raspunsuri la cele mai mari curiozitati despre lume, se relaxeaza si petrec timp de calitate impreuna.

 

Cititul impreuna cu cei mici este o comunicare reala si sincera intre parinte si copil. Comunicarea prin carti este una mult mai profunda, ea aduce beneficii pe care uneori nici nu le banuim:

  • dezvolta imaginatia si gandirea copilului;
  • antreneaza capacitatea de a percepe informatiile dupa auz;
  • formeaza un gust pentru frumos, datorita ilustratiilor si designului cartii;
  • dezvolta vocabularul si creativitatea, etc.

Totodata, citirea unei carti inainte de culcare il calmeaza foarte bine pe copil si il predispune pentru odihna. O carte inainte de culcare este un ritual foarte bun de adormire.

Cartile au darul de a insufla dragoste fata de lectura, si daca vom incepe a citi copiilor nostri chiar de la o varsta frageda, copilul va prinde gustul si placerea lecturii, o placere care il va insoti pe tot parcursul vietii sale.