Please assign a menu to the primary menu location under menu

Fashion

Brand-uri care nu dezamagesc

Recent, un prieten mi-a aratat site-ul Gootoc.com, un magazin online ce comercializeaza imbracaminte si incaltaminte originala, de calitate foarte buna. Am putut sa testez calitatea, deoarece amicul care mi-a arata site-ul, purta in ziua aceea o pereche de adidasi Adidas, cumparati de pe site-ul lor. Vazand produsele expuse pe site-ul Gootoc.com si preturile, am decis ca imi voi cumpara, si eu, macar o pereche de adidasi Nike.

Insa, cand am azut ca site-ul detine si o gama de geci barbati, am stiu ca in ziua aceea voi cheltui mai mult decat mi-am propus.

In mai putin de 5 minute mi-am umplut cosul de cumparaturi si am plasat comanda. Cu rabdare, am asteptat sa vina noua mea pereche de adidasi Nike si geaca barbateasca de la brand-ul Adidas.

Articolele le-am primit acasa, prin curier, in mai putin de 48 de ore, un serviciu foarte rapid de livrare din partea magaiznului Gootoc.ro.

Mi-a luat ceva timp sa desfac coletul, deoarece totul a fost foarte bine ambalat, insa, odata ce am ajuns la produsele dorite, am ramas foarte impresionat.

Geaca Adidas, pe care o comandasem, prezenta cusaturi foarte bune, atat la exterior cat si la interior, fermoarul de inchidere este metalic, de foarte buna calitate, iar materialul extern este aproape impermeabil, ideal pentru temperaturile reci. Adidasii Nike, pe care i-am comandat, sunt un model pe care mi-l doream de mult timp, si anume modelul Air Max Crem. Acesti adidasi Nike prezinta o combinatie de culori foarte placute, ce combina culoarea crem, cu verde si gri metalizat. Desigur, elementele care iti fura ochii sunt pernele de aer, emblematice acestui model de adidas.

Recomand, cu incredere, magazinul Gootoc.com, deoarece detin produse foarte bune, iar preturile sunt avantajoase si permit oricui sa isi cumpere o pereche de adiadasi de calitate.

Brand-urile bune nu se demodeaza niciodata iar Gootoc.com le aduce mai aproape de tine!