Please assign a menu to the primary menu location under menu

Fashion

Biomania.ro – Produse naturale pentru sanatate

Рrоduѕеlе оrgаnісе ѕunt рrоduѕе саrе ѕunt fаbrісаtе ехсluѕіv рrіn рrоduсtіа есоlоgісa. Маtеrііlе рrіmе реntru рrоduѕеlе есоlоgісе ѕunt сultіvаtе in соndіtіі specifice dе mеdіu, аdісa – tіmр dе 3 аnі inаіntе dе inѕamantаrе, tеrеnurіlе nu sunt trаtаtе сu ingrasamant сhіmіс, реѕtісіdе sі еrbісіdе si sunt certificate in conformitate cu regulile agriculturii ecologice. Lа рrеluсrаrеа mаtеrііlоr рrіmе еѕtе іntеrzіѕa utіlіzаrеа соlоrаntіlоr, а соnѕеrvаntіlоr, а ѕubѕtаntеlоr dе аmеlіоrаrе а аrоmеlоr sі а аltоr аdіtіvі сhіmісі. Rаfіnаrеа sі dеоdоrіzаrеа ѕunt dе аѕеmеnеа ехсluѕе, еѕtе іntеrzіѕa аdaugаrеа dе vіtаmіnе sі mіnеrаlе, рrесum sі utilizarea dе оrgаnіѕmе mоdіfісаtе gеnеtіс. Sі, сеl mаі іmроrtаnt, tоаtе рrосеѕеlе dе рrоduсtіе ѕunt соntrоlаtе dе оrgаnіѕmul dе сеrtіfісаrе. Astfel de produse poti gasi numai in magazinul online biomania.ro.

Bauturi bio vegetale

Excluderea ingrasamintelor chimice, a pesticidelor si a antibioticelor, interzicerea ingineriei genetice, ambalarea si depozitarea speciala – toate acestea fac ca produsele din magazinul online biomania.ro sa fie certificate bio. Bauturile vegetale fara zahar precum bautura mei, bautura cocos se disting de asemenea prin gustul bogat si aroma pronuntata, fiind imposibil sa nu le iubesti. Pentru produsele bio, se combina abordarea traditionala folosita de-a lungul secolelor cu tehnologiile moderne ecologice, acesta fiind motivul succesului magazinului online biomania.ro. Inainte de a ajunge pe masa clientilor, produsele bio, sunt testate si cercetate riguros.
Bauturile vegetale fara zahar . Sunt o sursa bogata in proteine, contin calciu si vitamine. Nu contin lactoza, nu contin zahar adaugat si sunt usor de digerat. De asemenea, nu contin indulcitori artificiali, coloranti sau conservanti. Aceaste bauturi pot fi consummate la micul dejun, impreuna cu un bol cu cereale. Deosebit de indicate pentru sanatatea copiilor si a femeilor, deoarece contin o cantitate mare de calciu si vitamina D.

Bautura cocos. Bautura din cocos este o bautura bio a preparata din orez selectat, cu adaugarea de lapte de nuca de cocos delicat. Are un gust dulce, delicat cu textura de catifea si aroma bogata. Nu contine colesterol si ingrediente de origine animala. Poate fi inclusa in meniul vegetarian. Se foloseste atat rece cat si calda. Bautura cocos este potrivit pentru prepararea de cocktailuri, dulciurilor si a produselor de patiserie, ca o alternativa la laptele de vaca, poate fi adaugata la cafea, ceai, sau consumata cu cereale si muesli.

Bautura mei . Este delicioasa, perfecta pentru micul dejun și pentru mâncărurile fără gluten. Realizata din mei si certificaa organic. Bautura din mei este bogata în siliciu și alte minerale, cum ar fi magneziu, cupru, fosfor și potasiu. Meiul consumat zilnic de aproape o treime din populația lumii. Băutura organică din mei poate fi consumată la micul dejun sau în pregătirea multor mâncăruri și rețete vegetariene. Oferă putere și energie, reda tonusul și revigoreaza. Poate fi consumata direct sau sub forma de shake-uri sau smoothie-uri.

Cultivate prin respectul pentru natura

Produsele bio sunt sunt cultivate, produse si depozitate in deplina conformitate cu principiile respectului pentru natura, minimizand interventia artificiala in cresterea si dezvoltarea naturala a plantelor. Aditivii, conservantii, substantele chimice sunt categoric excluse, cantitatea de pesticide si erbicide este redusa la zero, iar toate ingredientele cat si ambalajele indeplinesc criteriile de certificare ecologica. Natura insasi ajuta agricultura cu toate fortele ei, dupa cum au practicat odata stramosii nostri.