Please assign a menu to the primary menu location under menu

beautyFashionRecomandari

Bijuteriile antice, un tablio vestimentar al personalitatii

Bijuteriile pe care femeile aleg sa le poarte sunt o reflectare a caracterului lor, spun psihologii. In functie de inelul, cercelul sau lantisorul pe care femeia din fata ta il poarta, iti poti face o prima impresie despre personalitatea acesteia.

Argintul, de exemplu, este favoritul femeilor creative, carora le place sa compuna poezii, sa cante sau sa dea lectii de dans. Daca vezi pe mana unei doamne o bratara din argint in forma de sarpe, poti fi sigur ca in fata ta sta o adevarata boema. Aceasta atrage barbatii prin excentricitate, dar ii este greu sa-i tina pentru mult timp langa ea.

Bijuteriile din lemn masiv sau din metale semipretioase si minerale nu foarte scumpe sunt preferate de un anumit tip de femei. Acestea sunt fiinte care traiesc intr-o lume fictiva, iubesc sa se ocupe de astrologie si ghicit. Ele aleg, de multe ori, bijuterii din iaspis si coral si se imbraca extravagant. Cerceii mari si inelele cu diamante, precum si lanturile din aur masiv sunt purtate pentru a fi scoasa in evidenta situatia materiala buna a proprietarilor acestora. Cu toate acestea, majoritatea psihologilor considera ca acest tablou vestimentar este un semn al prostului gust.

Daca urechile femeii de langa tine sunt decorate cu cercei mici perlati, iar gatul cu perle adevarate, ai in fata o romantica autentica. Aceste femei sunt modeste si nu le place sa iasa din multime. Au un simt estetic ridicat, iubesc teatrele si muzeele. Pot fi credincioase partenerului, dar, de cele mai multe ori, se indragostesc de barbatii nepotriviti si, cel mai adesea, sunt nefericite. Barbatii nu considera acest tip de femei destul de interesant pentru o relatie de durata.

Insa daca o femei poarta bijuterii, antichitati, inseamna ca este o persoana care apreciaza obiectele cu o valoare incontestabila, care sunt greu de gasit. Astfel incat este greu de cucerit si extrem de speciala.