Please assign a menu to the primary menu location under menu

Fashion

bForce Motor Squad este service-ul specializat BMW care te va scapa de griji!

Masinile pentru cea mai mare parte a populatiei sunt indispensabile, deoarece cu ajutorul lor ne putem deplasa oriunde si putem face foarte multe lucruri intr-un mod mult mai rapid si mai eficient.

Unul dintre cele mai enervante momente pentru toti posesorii de autoturisme, este acela cand masina se strica intr-un moment nepotrivit, fix atunci cand ai cea mai mare nevoie de ea, de exemplu cand esti pe cale sa faci un drum lung.

Intr-un astfel de moment vei avea nevoie de un service care sa iti poata repara masina in cel mai scurt timp posibil, pentru a-ti putea duce la bun sfarsit planurile.

Indiferent de marca si modelul autoturismului pe care il detinem, este necesar ca acesta sa fie pus la punct din toate punctele de vedere astfel incat sa poata fi asigurata siguranta traficului rutier.

In functie de marca si model, intretinerea variaza si poate fi mai ieftina sau mai scumpa, insa o data ce ti-ai achizitionat un anumit autoturism se presupune ca ti-ai asumat acest lucru si in consecinta il vei intretine corespunzator.

Una dintre cele mai intalnite masini de pe drumurile noastre, sunt modele ce apartin marcii BMW. Acestea necesita o atentie ceva mai deosebita in comparatie cu autoturismele normale, de la mecanici bine pregatiti si cu anumite cunostinte.

Pentru aceste autoturisme avem un service specializat BMW, si anume BForce Motor Squad, fiind format dintr-o echipa de 10 mecanici profesionisit cu vaste cunostinte in materie de autoturisme BWM, atat pentru modele vechi, cat si pentru modele din ziua de azi

Aceasta afacere a fost inceputa acum 10 ani, timp in care echipa s-a marit, s-a deschis si un al doila punct de lucru dar mai ales au evoluat. Pricipalul atuu al celor de la BForce Motor Squad este pasiunea pentru automobilele BMW, aspect care este extrem de important pentru un mecanic.

Recent BForce Motor Squad a trecut printr-un rebranding, asa ca daca te numeri printre cei care au mai fost intr-un service dedicat BMW, denumirea acestora in trecut a fost Bimmer. In cazul in care ai fost la Bimmer, atunci iti vei putea duce masina in continuare acolo deoarece tot aceeasi echipa profesionista iti va sta la dispozitie.

Fie ca vei avea nevoie de un simplu schimb al consumabilelor tipice precum uleiuri, filtre, placute de frane si asa mai departe sau de lucrari de amploare, toate acestea vor fi inscrise in serverul de istoric BMW si astfel vei putea dovedii intretinerea corespunzatoare dar si kilometri masinii in cazul unei eventuale vanzari.

Ce este de mentionat si vine ca o veste foarte buna pentru pasionatii de BMW, BForce Motor Squad dispun de singura scoala de mecanici auto specializati BMW din Romania. Astfel cei pasionatii de mecanica si de autoturismele BMW, pot invata tot ce se poate stii despre aceasta marca atat de iubita de toti romanii.

Inca un aspect foarte important, o strategie ce a fost implementata de cateva luni, este legata de programul de lucru. Acesta este de 4 zile pe saptamana, fiind perfect pentru ca angajatii sa se poata bucura de mai mult timp liber. Astfel cu 3 zile libere pe saptamana, in timpul programului de lucru vor putea da un randament mult mai bun fiind mult mai odihniti.