Please assign a menu to the primary menu location under menu

Diverse

Aspiratoare pentru profesionisti!

La Echipamentcuratenie.ro poti avea mereu siguranta ca vei gasi ceea ce ai nevoie pentru a face curatenie in cel mai bun mod posibil. Acest furnizor are o reputatie foarte buna cand vine vorba de curatenie, iar gama sa de produse Tork este apreciata de catre toti clientii sai.

Pe site, clientii vor gasi absolut tot ce au nevoie pentru a face curat ca adevarati profesionisti. De la dispensere Tork, sapun tork, aspiratoare profesionale si prosoape de hartie, clientul va putea alege ce i se potriveste mai bine.

Gama de aspiratoare profesionale de la echipamentcuratenie.ro se deosebeste prin excelenta si calitatea mecanismelor care le permit sa absoarba murdaria chiar si de pe suprafete lichide.

Modelul de aspirator porfesional BAT12, 850 W, TMB reprezinta o investitie foarte buna pentru orice firma care doreste sa ofere curatenie totala clientilor sai. Seria BAT este o linie de masini de curatat covoare profesionale, cu latimi de lucru intre 30 si 45 cm, cu 1 sau 2 motoare.

Caracterizat printr-un design exclusiv, ofera solutii tehnologice care imbunatatesc eficienta si confortul utilizarii. Datorita centrului de greutate redus, a fost obtinuta o stabilitate excelenta, o manevrabilitate mai buna si un efort mai mic pentru utilizator. Peria poate fi reglata in inaltime cu ajutorul unui selector practic, in functie de suprafata care trebuie curatata. Distributia speciala a perilor pe perie („cuspide”) imbunatateste eficienta colectarii murdariei. In plus, peria poate fi inlocuita fara utilizarea oricaror unelte.

Indispensabil pentru curatarea covoarelor si pardoselilor, aspiratorul este prezent in aproape toate casele.

Si totusi, intre tipurile de aspiratoare (sanii, compacte, roboti) si tehnologii (cu sau fara sac, vid central), nu este usor sa alegeti acest aparat de uz casnic.

 

Aspiratoarele cu capac.

Acestea reprezinta 98% din piata de aspiratoare (din care doua treimi cu sac si o treime fara). Toate arata la fel: un cap de aspiratie conectat cu un furtun lung la un corp pe roti. Aerul este aspirat intr-un sac si trece prin unul sau mai multe filtre inainte de a fi descarcat. Unele modele inlocuiesc geanta cu un rezervor, gol sau umplut cu apa. In ciuda acestor asemanari, simplitatea utilizarii si calitatea aspiratiei variaza considerabil de la un model la altul, dar si pretul. Calitatea unui aspirator depinde mai ales de puterea sa utila sau restaurata (dar este rar indicata de producator) si de designul capului de aspiratie. Triangular sau dreptunghiular, forma nu conteaza. In primul rand, asigurati-va ca santurile nu sunt prea late si ca periile sunt prezente pe toate cele patru laturi ale periei, pentru a nu pierde puterea de aspiratie.

Gama de aspiratoare de la Echipamentcuratenie.ro ofera cate un model din fiecare pentru a satisface nevoile clientilor, in functie de exigentele fiecaruia. Nu exista cel “mai bun” model, insa aspiratoarele de la echipamentcuratenie.ro se catalogheaza ca fiind “cele mai” potrivite pentru orice tip si “stil” de curatenie. Insa, pentru restaurante si cladiri de birou se recomanda modele mai mari si mai performante care pot aspira chiar si suprafete lichide. Cu echipamentcuratenie.ro faci treaba!