Armonia vizuala in moda de zi cu zi

 

          Vorbind despre culori si terapia lor

Moda, cuvantul in adevaratul lui context, denota o renastere permanenta a acesteia. Noi stim foarte bine ca moda nu va muri niciodata, ea renaste mereu in ceva mai spectaculos si mult mai accesibil. In prezent, moda a devenit o sursa de influentare a populatiei. De ce s-a intamplat asa? Doar din cauza unui singur lucru, toti vrem sa aratam bine. Ca sa aratam bine trebuie sa avem un minim de cunostinte despre culori. Despre diferitele stiluri si categoria de imbracaminte din care fac parte. Vreau ca mai departe sa dezbatem putin acest subiect. Despre cum sa ne asortam culorile in asa fel incat sa nu atragem priviri negative asupra noastra, si cel mai bine, sa atragem toate privirile pozitive! Acum, sa invatam despre armonia vizuala din moda de zi cu zi.

Conform rotii culorilor, acestea se impart in doua mari categorii. Prima categorie este aceea a culorilor primare iar mai apoi pe cele secundare. In categoria culorilor primare putem gasi rosu, albastru si galben, celelalte din categoria celor secundare sunt violet, verde si portocaliu. Restul culorilor, intra in categoria tertiarelor. Acum cel mai important lucru de amintit cand va organizati o tinuta este sa respectati regula de a purta mereu culori asemenataoare. Atenuati-le efectul intens si evitati culorile alaturate care din punct de vedere vizual sunt complet opuse. Totul este simplu, mai departe doar tu le poti asorta exact asa cum te simti bine. Asorteaza sa poti realiza armonii vizuale. Armonia vizuala in moda de zi cu zi este simplu de realizat si influenteaza direct spectatorul, asta fiind si prima impresia lasata unei persoane, precum si imaginea lasata in public.

Asadar, combina culorile dupa propria ta personalitate dar nu exagera niciodata cu nuanta lor. Combina-le in asa fel incat armonia culorilor imbracamintei te pot duce la cele mai bune rezultate ale unei terapii prin culoare. Urmeaza aceste reguli si vei reusi cu siguranta sa dai dovada de bun simt, stabilitate si frumusete subtila. Regulile sunt simplu si usor de urmat pentru toti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *