Please assign a menu to the primary menu location under menu

Fashion

Apropie-te cat mai mult de ceea ce isi doreste alegand un cadou pentru el

Barbatii sunt ca un fel de copii mai mari, singura diferenta fiind faptul ca jucariile lor devin mai elaborate si mai costisitoare. Daca ai incercat pana acum totul si nu ai reusit sa ii faci un cadou pe care sa il laude la toti prietenii atunci sigur te gandesti ca nimic nu te mai poate salva. Insa, realitatea este ca nu trebuie sa te straduiesti foarte mult pentru a gasi un cadou potrivit pentru el. Este suficient sa te inspiri din personalitatea lui si vei gasi numeroase idei pe care vei putea sa le folosesti la fiecare ocazie care necesita cadouri pentru barbati.

El, va remarca diferenta si va aprecia efortul tau ca de aceasta data ai renuntat la toate acele obiecte decorative dragute pentru casa lui sau sortul acela cu mesaj haios pe care il foloseste mai nou in loc de carpa de bucatarie. Dar, ce vor in realitate barbatii atunci cand vine vorba despre cadouri? Ei vor lucruri practice, vor putere, vor libertate, sa relationeze (la un pahar de bere).

Ca sa despicam putin firul in patru exista mai multe tipuri de barbati: cel analitic care este mai rau decat o soacra, cel romantic si prietenos, cel expresiv si liderul. Fiecare dintre ei se comporta in mod diferit, asadar, trebuie sa il pui putin sub microscop si sa descoperi care este imaginea lui. Pentru un barbat analitic i se potrivesc cel mai bine cadouri pentru barbati practice care sa ii fie utile in viata de zi cu zi. Acesta este si tipul de barbat care adora tot ceea ce inseamna tehnologie si stiinta. Nu este de mirare nici daca descoperi ca are o colectie impresionanta de ceasuri. Pentru un barbat romantic si prietenos i se potrivesc cadouri care sunt oferite din tot sufletul si care ii ating latura sensibila. O escapada intr-un loc extrem de romantic si un cadou cum ar fi un cos de picnic pe care sa il folositi in momentele speciale sunt cele mai potrivite lucruri. De asemenea, un astfel de barbat adora foarte mult si lucrurile personalizate sau cele handmade.

Barbatul expresiv nu se sperie de experiente noi, este energic si este implicat in tot felul de proiecte surprinzatoare, nu sta locului nici o secunda, asadar cadoul pentru el trebuie sa fie unul care sa tina pasul cu ritmul vietii sale. Trebuie sa fie un cadou care indeamna la spontaneitate si insusi ambalajul trebuie sa fie o surpriza. Mizeaza pe tot ceea ce este original, practic si creativ in acelasi timp si ai gasit astfel cadoul perfect. Pentru barbatul lider cadoul trebuie sa fie unul de calitate, util si impunator.

Acum ca stii ce se potriveste si cui, poti sa mergi linistita la cumparaturi.

Tags : madira.ro