Please assign a menu to the primary menu location under menu

Recomandari

Amenajarea unei bucatarii mici

Daca atunci cand spatiul iti permite, poti sa dai frau liber imaginatiei si sa iti amenajezi bucataria dupa cum doresti, problema apare in momentul in care aceasta este gazduita intr-o incapere relativ mica. Daca te uiti mai bine, abia poti sa amplasei chiuveta si o masa, de frigider nici nu poate fi vorba sau de aragaz. Ei bine specialistii in decoratiuni interioare vin cu cateva idei, propuse sa iti vina in ajutor si sa te ajute sa iti organizezi mai bine spatiul de gatit.

In primul rand, acestia sunt de parere ca este nevoie ca electrocasnicele sa fie incorporabile. Mai exact, de exemplu plita de aragaz poti sa o asezi deasupra unui dulap in care poti depozita diverse acareturi necesare in bucatarie. In spatiul ramas liber intre plita si hota poti monta o policioara pe care sa plasezi mai multe ingrediente, indispensabile la gatit. In timp ce cuptorul poate fi incorporat intr-un dulap care poate ajunge pana la tavan. In acest fel, folosesti la maxim spatiul necesar. Deasupra chiuvetei, amplaseaza un alt dulap in care sa fie depozitate farfuriile si paharele, dupa ce le speli, dulap care sa ai partea de jos lipsa, pentru a se putea scurge mai bine vasele. De asemenea, nu uita ca este nevoie sa maximalizezi tot spatiul pe care il ai la indemana si realizeaza o eficientizare si a organizarii in dulapuri. Aici, poti gasi diverse modele care au intrebuintari reale pentru organizarea condimentelor, sticlelor, capacelor si asa mai departe. Internetul abunda in astfel de idei, trebuie doar sa ai timpul necesar si rabdare sa cauti exact ce se potriveste bucatariei tale.

Nu uitati frigiderul sa il incorporati tot intr-un dulap inalt pana la tavan, in acest mod putand sa folositi cu usurinta si spatiul de depozitare deasupra lui.

De asemenea, pentru o mai buna organizare ar fi ideal sa folosesti diverse cosulete sau cutii, pentru a putea face o sortare mai usoara. Nu uitati nici de plasele folosite sau prosoapele de bucatarie, care, de obicei, stau imprastiate pe unde apuca.

In final trebuie sa stiti ca nici curatenia nu este de neglijat. Daca nu faceti permanent curatenie, chiar si intr-o bucatarie mica, aceasta poate deveni un adevarat focar de infectie. In acest sens, puteti lua legatura cu o firma de curatenie din Craiova, care va va prezenta oferta de preturi si, impreuna, puteti decide chiar asupra unui abonament, in asa fel incat sa scapati de grija curateniei saptamanale. Este important sa fie folosite produse profesionale pentru ca microbii existenti sa fie cat mai bine inlaturati