Please assign a menu to the primary menu location under menu

Fashion

Am scapat de rozatoare

Procesul achizitionarii unei noi locuinte le poate da multe batai de cap tinerilor, de aceea multi apeleaza la ajutorul parintilor, deoarece ei au uneori mai multa experienta care se poate dovedi folositoare.

Acesta este si cazul meu si al sotiei. Cu greu ne-am decis unde dorim sa ne mutam pentru ca pretul imobilelor a crescut si nu mai este asa usor sa construiesti o casa de la 0. Dupa nunta am avut cativa bani pusi de o parte, iar cu ajutorul parintilor si cu un mic credit de nevoi personale am reusit sa achizitionam o locuinta la periferia orasului. Recunosc ca nu este tocmai ce ne-am fi dorit, insa este tot ce am putut face momentan. Locatia este totusi cea care ne avantajeaza pentru ca ne permite sa ajungem intr-un timp scurt la job si in acelasi timp avem multe supermarket-uri in jur.

Odata ajunsi in noua casa ne-am mutat toate lucrurile pe care le aveam si am decis si facem putina ordine in podul casei. Cand am intrat, amandoi auzeam diferite zgomote si nu stiam de unde provin, I-am spus sotiei sa aduca o lanterna pentru a lumina mai bine incaperea. Cand am aprins-o am vazut ce era cu adevarat, cativa soricei isi faceau de cap in podul casei.

Nici nu am stat mult pe ganduri si am cautat imediat firme deratizare si am dat de compania DDD. Este una dintre cele mai bune de pe piata deoarece ofera servicii de deratizare ecologica, care nu dauneaza sub nicio forma mediului si multe preturi servicii ddd sunt foarte mici.

Echipa companiei a fost foarte promta si a sosit la mine chiar a doua zi, iar in doar cateva ore m-au ajutat sa scap de rozatoarele care imi dadeau atatea batai de cap.

Sotia a fost si ea foarte multumita ca am reusit sa gestionez cu bine situatia si sa rezolv problemele intr-un timp atat de scurt. Acum tot ce ne ramane de facut este sa ne bucuram in continuare de noul camin.