Please assign a menu to the primary menu location under menu

beauty

Alege rochia perfecta pentru banchet

Cauta cu grija rochii pentru banchet care sa te faca nu doar sa arati bine, ci si sa te simti bine, in largul tau. Poti avea norocul sa iti gasesti rochia ideala imediat, dar de cele mai multe ori dureaza destul. In plus de asta, la modelele de rochii de banchet trebuie sa iti cumperi si incaltamintea  porivita, asa ca ai multe de bifat pe lista ta! In cursul anului scolar, de pe atunci te gandesti la ce rochie vei purta la  banchetul ce va avea loc, imaginandu-te ca o printesa. Modelele de rochii banchet trebuie sa fie de neuitat, o rochie ce ar trebui sa te completeze cu desavarsire.

Rochiile de banchet lungi

In cazul in care ai visat mereu la o rochie de banchet lunga, poti sa cauti modele de rochii de banchet online care ar putea sa iti avantajeze talia, cum este atelierul online PoshLove.ro. Fetele inalte si slabute sunt printre cele care se descurca cel mai bine in purtarea unei rochii lungi. Daca esti micuta si cu forme, ar trebui sa compensezi prin purtarea rochiei lungi cu o pereche mai inalta de pantofi. Pentru fetele un pic mai inalte, kilogramele in plus nu vor fi o problema pentru o rochie lunga din voal care cade frumos pana in pamant.

 

Rochia de banchet de tip printesa

Probabil ca orice fata si-a dorit macar o data in adancul sufletului sa fie ca o printesa. Odata cu venirea banchetului, poti sa fii tot ce visai. Alege o rochie tip printesa care sa te faca sa stralucesti asemenea Cenusaresei. In atelierul online PoshLove.ro iti poti comanda o rochie tip printesa perfecta pentru formele si inaltimea ta.

Finalul clasei a 12-a se apropie pentru multi elevi care nu doar ca au emotii pentru bacul care bate la usa ci si pentru evenimentul de sfarsit de an care le va marca o ultima petrecere impreuna. Probabil ca fetele sunt cele mai emotionate de apropierea banchetului, avand in vedere ca acestea trebuie sa isi aleaga o tinuta cat mai frumoasa pentru a-i impresiona pe cei din jur. Cu atelierul PoshLove toate fetele pot straluci la banchet!