Please assign a menu to the primary menu location under menu

beautyCosmetics

Ai grija de tine mereu si fii fabuloasa

Nu doar tinuta ta trebuie sa fie impecabila ci si chipul tau caruia trebuie sa-i aduci un plus printr-un make-up desavarsit si o coafura ingrijita, moderna, care ti se potriveste pentru a fii fabuloasa!

Tenul tau merita sa te reprezinte fiindca orice trasatura a sa este frumoasa numai ca este necesar ca aceasta sa fie cu maiestrie pusa in evident.

Primul pas este acela de a-ti curata tenul in profunzime folosind produse cosmetic profesionale avand la baza ingredient naturale.

Aplica apoi un primer care va mentine machiajul tau impecabil pe tot parcursul zilei fara a-l afecta diferente de temperature sau ore indelungate de activitate.

Fondul de ten, iti va acoperi precum un voal pielea fetei, a pieptului si a gatului ascunzand imperfectiunile si astfel va crea posibilitatea aplicarii fardului de obraz si de pleoape completandu-ti machiajul desavarsit.

Ori de cate ori ai grija de chipul tau printr-o curatare delicata, intinzi apoi cu gingasie putin fond de ten, adaugi fardul de obraz si de pleoape impreuna cu rimelul care-ti va evidentia genele, vei aplica gloss-ul preferat , demonstrezi respectul de sine si cel fata de persoanele in jurul carora te afli.

Machiajul a fost conceput ca o idee simpla si anume aceea de a da posibilitatea ca orice femeie sa straluceasca.

Insa pentru aceasta trebuie respectate anumite reguli fara de care poti sa cazi in cealalta parte.

De aceea trebuie sa ai grija ce folosesti si cum o faci pentru ca orice produs cosmetic indiferent ca facem referire la make-up, hair styling sau de ingrijire corporala sa-ti poata deveni un aliat de nadejde.

Trebuie sa potrivesti nuantele si tonurile cu pigmentul pielii tale si momentul zilei sau evenimentul la care vei face parte si la care vei participa inclusiv intr-o tinuta corespunzatoare importantei acestuia.

Avand grija de tine mereu, vei capata un aspect mai tanar, mai atractiv, vei pasi radiind oriunde te-ai afla si  te vei bucura mai mult de atentia cuvenita.

Alege doar ce ti se potriveste si paseste sigura pe tine si cu incredere pentru ca esti frumoasa si ai reusit cu atentie si staruinta sa-ti construiesti o atitudine corespunzatoare clasei sociale din care faci parte.