Please assign a menu to the primary menu location under menu

Fashion

Afla de la Stem Sure ce reprezinta recoltarea si depozitarea de celule stem

Inca de la momentul descoperirii lor, celulele stem s-au aflat in vizorul cercetatorilor medicali din intreaga lume. Avand in vedere capacitatea acestora de a se multiplica si de a se diferentia in celule cu alte caractere si functii, acestea au devenit rapid o metoda inovatoare de tratament pentru diferite maladii care pana in prezent nu aveau cale de vindecare. Astfel, daca doresti sa recoltezi o grefa de astfel de celule inca de la venirea pe lume a noului tau nascut, descopera oferta Stem Sure pentru toate serviciile conexe acestei operatiuni.

Poate ca inainte sa vreti sa aflati ce poate cu adevarat Stem Sure sa faca pentru voi ca si tineri parinti, ar trebui sa aflati exact ce impune operatia de recoltare si daca aceasta prezinta vreun risc pentru cel mic sau pentru mama. Raspunsul este in mod clar nu. Recoltarea de celule stem este o practica total non-invaziva care poate fi realizata atat de catre un medic specialist, un asistent, cat si de un reprezentant al bancii cu care veti incheia contractul de stocare a grefei. Avand in vedere ca sunt doua tipuri de celule care in general se recolteaza de la un nou nascut, celulele stem mezenchimale si celulele stem hematopoietice, procedura de recoltare a acestora este orientata catre captarea acestor micro-organisme din sangele ombilicar si din cel placentar. Dupa ce fatul se naste, procedura este inceputa prin tehnici care nu sunt deloc invazive si care nu impun niciun fel de risc pentru parti. Dupa ce o mostra de sange este recoltata, aceasta este transmisa imediat intr-un centru unde sangele este curatat de celule care nu sunt esentiale mentinerii grefei si criogenarii acesteia. Daca grefa va contine si alte tipuri de micro-organisme decat celulele stem, aceasta este posibil sa se deterioreze si sa nu mai fie viabila. Dupa ce pana si hematiile sunt extrase din mostra recoltata, se porneste procedura de inghetare a mostrei. Astfel, aceasta este racita treptat pana la temperatura de -149 de grade celsius. Tot acest proces este unul foarte delicat, dar care nu impune multe riscuri pentru grefa de celule stem. Cu toate acestea el este supravegheat in totalitate de catre specialisti pentru a fi siguri ca nu apare niciun eveniment neprevazut. Dupa ce grefa de celule stem este recoltata, aceasta este depozitata in cadrul unei banci de celule stem unde este tinuta sub conditii de maxima siguranta si securitate. Avand in vedere importanta cruciala pe care o grefa de celule stem o are in viitoarea viata a celui mic, conditiile de pastrare ale acesteia rivalizeaza chiar si pe cele ale unei banci conventionale. Costurile depozitarii sunt variate si depind foarte mult de serviciile conexe oferite de catre bancile de celule stem, dar si de calitatea acestora. In Romania, la ora actuala, o singura banca isi desfasoara activitatea la cel mai inalt standard de calitate de la nivel international, astfel, daca vrei sa ai parte de cele mai bune servicii in materie de recoltare si depozitare a celulelor stem, descopera oferta Stem Sure.

Avand in vedere ca tehnologia medicala in domeniul tratamentului cu celule stem este inca la inceput, la ora actuala transplanturile se realizeaza in cadrul anumitor centre medicale specializate la nivel international. Pentru ca o banca de celule sa poata puna la dispozitia clientilor sai o grefa de celule stem oriunde in lume, aceasta are nevoie de acreditarea JACIE. Acesta este un certificat international oferit strict bancilor care isi desfasoara activitatea de recoltare, depozitare si punere la dispozitie cu cel mai mult profesionalism si cu cea mai mare atentie la detalii. La ora actuala, in Romania, singura astfel de banca acreditata JACIE este insasi Stem Sure.

In concluzie, daca luam in calcul metoda non-invaziva si lipsita de riscuri prin care se desfasoara recoltarea de celule stem, modul uimitor in care acestea pot sa vindece anumite maladii congenitale, ereditare sau degenerative, este clar faptul ca recoltarea unei grefe de celule stem inca de la nasterea fatului reprezinta cea mai buna decizie pe care un cuplu tanar de parinti o poate lua. Astfel, daca vrei sa ii  asiguri celui mic un viitor stabil, sigur si sanatos, descopera oferta Stem Sure!