Please assign a menu to the primary menu location under menu

Recomandari

Oferă-i un cadou special femeii tale

Ne aflăm în perioada în care femeile sunt extrem de răsfățate fiind atâtea sărbători dedicate lor. Poate ai rămas în pană de idei cadouri sau poate vrei să începi să diversifici gama cadourilor. Acum e momentul să o surprinzi cu un cadou inedit, bineînțeles asta pe lângă clasicele flori. Oferă-i un cadou de care să vă bucurați împreună și cu siguranță va aprecia. Pentru a rezolva problema legată de idei cadouri , LoveBuz.ro îți pune la dispoziție o gamă variată din care poți alege.

Filmul ” Fifty Shades of Gray” a adus în atenția publicului și diferitele jocuri sexuale pe lângă celebra tehnică sado-maso.  Femeilor le place să fie dominate mai ales atunci când vine vorba de sex așa că încânt-o cu un set Fifty Shades disponibil pe LoveBuz.ro.  Jocul este extrem de interesant pentru cuplu. Acesta conține un calendar, iar pentru fiecare zi aveți o jucărie specială pentru a condimenta fiecare partidă de sex. Jucați-vă cu ajutorul unui vibrator sau cu ajutorul cătușelor. Pe lângă acest joc poți opta și pentru câteva poziții sexuale inspirate din film. Dacă nu vă plac jocurile dure, puteți alege doar o pereche de cătușe.

Un joc romantic și excitant în același timp cu ajutorul cătușelor este să-i legi mâinile deasupra corpului, în timp ce tu îi explorezi fiecare parte din corpul tău. Pentru ca distracția să fie și mai mare, folosiți câteva alimente cum ar fi înghețată, frișcă sau cremă de căpșuni.

Pentru a reuși să-i faci și tu o surpriză, leagă-l la ochi. Folosește o eșarfă, leagă-l la ochi și condu-l apoi în dormitor sau în oricare parte a locuinței voastre și dezbracă-l, sărută-l și atinge-l așa cum știi că îi place lui. Jucându-va așa veți obține două efecte majore:  lipsa vederii în timpul sexului creează o stare de vulnerabilitate psihologică și accentuează celelalte simțuri. Iubitul tău va fi cu siguranță surprins de fiecare sărut, de fiecare atingere și de aroma corpului tău.

Inspiră-te din Fifty Shades folosind atât jocurile, produsele și tehnicile extrem de excitante. Cu un astfel de cadou iubita ta nu va fi doar surprinsă ci și recunoscătoare.

Încearcă ceva nou: folosiți un vibrator

Te-ai gândit vreodată cum ar fi o partidă de sex în care să incluzi și un vibrator? Acum este momentul în care poți încerca asta. Este un lucru cunoscut de toată lumea că pentru femei este foarte importantă stimularea clitoridiană. Lelo pune la dispoziția femeilor o jucărie sexuală care stimulează total întreg clitorisul. Orgasmele oferite de Lelo sunt intense, jucăria sexuală având 8 setări pentru plăcere. Totodată, jucăriile Lelo sunt preferatele cuplurilor care vor să trăiască momente unice și pline de plăcere.

Încercați lucruri noi și bucurați-vă din  plin unul de altul. Viața sexuală este extrem de importantă într-un cuplu, iar monotonia este primul și cel mai mare dușman al ei. Diversificați-vă viața sexuală și completați-o cu idei cadouri noi.