Please assign a menu to the primary menu location under menu

CopiiDiverse

Afla cat de importante sunt celule stem in tratarea bolilor

Cu siguranta oricine a mai auzit pana acum de celulele stem, insa sunt putini cei care stiu ce presupun acestea si cum se folosesc. Acesta este un subiect mai complex, iar in primul rand trebuie stabilit faptul ca exista mai multe tipuri de celule stem, insa unele dintre cele mai versatile sunt considerate cele care sunt prelevate din sangele cordonului ombilical, care reprezinta o sursa foarte buna. Celulele stem au mai multe abilitati, astfel ca sunt foarte inteligente intrucat stiu cum sa identifice tesuturile care sunt afectate, astfel incat sa demareze procedurile pentru vindecare, insa sunt si unice, intrucat pot prelua functiile altor celule din corp. Nu in ultimul rand, acestea sunt foarte puternice, intrucat au capacitatea de vindecare chiar si a celor mai serioase afectiuni, printre care si leucemia sau diferite formce de cancer.

Asadar, acestea nu reprezinta o noutate in medicina, iar aplicabilitatea celulelor stem este foarte vasta, fiind utile de peste doua decenii pentru a trata boli de sange, afectiuni ce ataca sistemul imunitar si multe altele. In prezent, exista o lista cu peste 80 de afectiuni care pot fi tratate cu ajutorul celulelor stem si se asteapta ca pe viitor lista sa fie completata considerabil.

Ai grija de copilul tau

Instictul matern este unul dintre cele mai puternice, motiv pentru care orice mamica isi doreste tot ce-i mai bun pentru cei mici, astfel ca o idee in acest sens este prelevarea si depozitarea celulelor stem intr-o banca speciala, urmand ca acestea sa fie folosite ulterior atunci cand va fi nevoie. Aceasta este o modalitate foarte eficienta si simpla, iar avand in vedere compatibilitatea ridicata, uneori pot fi ajutate si alte rude apropiate, nu numai copiii.

In plus, sunt foarte multe boli complicate care se pot trata, fie ca vorbim despre leucemie, o afectiuni care poate pune oricand viata in pericol, la fel ca anumite forme de cancer, astfel ca asigurarea sanatati celor dragi este foarte simpla in ziua de azi. Rudele apropiate sunt compatibile de cele mai multe ori, astfel ca nu trebuie sa iti faci griji si oricum sunt efectuate diferite teste in prealabil.

Compatibilitate ridicata

Mai mult, sistemul de sanatate din Romania nu este bine pus la punct, motiv pentru care sunt foarte comune cazurile cu copii care sufera de afectiuni ale sangelui si nu numai, iar acestea se dovedesc a fi foarte periculoase, motiv pentru care trebuie tinute in frau si tratate in cel mai scurt timp, inainte de a evolua. Asadar, cine se intereseaza de aplicabilitatea celulelor stem trebuie sa stie ca aceasta este inca o solutie adusa si reprezinta o alternativa la tratamentele obisnuite, care nu sunt neaparat eficiente.

Potential nelimitat

In prezent sunt efectuate nenumarate studii de catre oamenii de stiinta pentru a gasi noi modalitati prin care sa fie folosite celulele stem si se asteapta ca in viitorul apropiat sa poate fi tratate toate formele de cancer si toate afectiunile serioase, dar si diferite probleme precum paralizia.

Fara batai de cap

In ziua de azi daca o persoana este bolnava si are nevoie de un transplant, va fi inclusa pe o lista lunga de asteptare, fara a exista o garantie ca se va gasi un donator. In schimb, cu celulele stem vei sti ca tratamentele se bucura de o compatibilitate crescuta, astfel ca aceasta poate fi o solutie ideala intr-o multime de contexte. Asadar, apeleaza la StemSure pentru a afla toate informatiile necesare si vezi tot ce ai de facut pentru a te bucura si tu de toate avantajele aduse de celulele stem si care sunt procedurile de recoltare si depozitare si