Please assign a menu to the primary menu location under menu

DiverseRecomandari

Adevăruri și mituri despre videochat

despre-videochat

Toată lumea știe că din videochat se câștigă foarte bine, în fond, acesta este printre puținele lucruri care se știe despre acest domeniu. Ca în orice alt domeniu din care se câștigă destul de bine, oamenii, în special necunoscătorii, încep să-și dea cu presupusul și să lanseze fel de fel de mituri despre această meserie. Dar care dintre ele sunt adevărate și care false? Care este adevărul despre videochat?

În acest articol, ne-am propus să dezlegăm acest mister și să dăm toate cărțile pe față, așa că am intervievat o tânără care lucrează în cadrul Live Studio București de 2 ani. Din motive de confidențialitate, vom păstra identitatea acesteia secretă.

Unde ai auzit de Live Studio?

„Am văzut o reclamă pe rețelele de socializare, cred că acest lucru funcționează cel mai bine, mai ales în ziua de astăzi, când suntem atât de lipiți de această tehnologie și permanent conectați.”

Live-Studio

Ce știai despre videochat?

„Sinceră să fiu, nu știam tare multe. Sau dacă știam câteva lucruri despre această meserie, nu erau unele întocmai bune. Majoritatea oamenilor spun despre videochat că este o meserie nedemnă pentru o femeie care se respectă și că aste ilegal să faci așa ceva. Consider că ei cred asta în primul rând pentru că suntem un popor cu o mentalitate destul de învechită. În al doilea rând, oamenii tind să asemene această meserie cu prostituția, care din nou, e o greșeală enormă.”

Ai primit contract de muncă? Totul se desfășoară legal?

„Da și da. E o minciună faptul că videochatul e ilegal. E complet legal, figurez ca un angajat normal care își plătește toate datoriile la stat, care are toate beneficiile pe care le are orice angajat, am contract de muncă, am de toate. Aceasta a fost și prima mea întrebare când am fost la interviu.”

Ai fost obligată vreodată să faci vreun lucru pe care nu ți l-ai dorit?

„Toată lumea mă întreabă asta. Nu. Niciodată. Fiecare model decide cât de departe vrea să ajungă și cât  de multe le permite clienților. Live Studio ne pune la dispoziție traineri care să ne învețe permanent cum trebuie să ne comportăm cu clienții și care sunt cele mai bune metode de a ne dubla veniturile. De multe ori trebuie să știi să te joci cu mintea clientului și să o modelezi după propriile tale preferințe. ”

Ai avut emoții în primele zile de muncă ținând cont că îți lipsea experiența?

„După  cum am spus și mai sus, Live Studio mi-a pus la dispoziție traineri care să mă învețe cum să fac cele mai mari venituri. Da, firește că am avut emoții la început pentru că mă avântam într-un domeniu complet nou, dar emoțiile au trecut cu timpul și am ajuns să mă obișnuiesc. Am învățat să mă perfecționez, am ascultat sfaturile trainerilor, am învățat să profit mai mult de toate avantajele pe care le am și uite-mă! Sunt un model de videochat de succes și nu regret nimic.”

Un sfat pentru tinerele ce vor să se apuce de videochat?

„Fetelor, aveți curaj și veți vedea cum vi se va schimba viața!”