Please assign a menu to the primary menu location under menu

Fashion

Accesoriile pentru tablete de care ai nevoie

Deoarece sunt o combinatie de telefon si laptop, tabletele trebuie sa tina tot tot timpul pasul cu inovatiile din ambele categorii. Din acest motiv, cumpararea unei tablete inseamna ca vei avea acces la ultimele tehnologii, atat hardware cat si software, dar si ca vei cheltui o suma considerabila de bani. Investitia intr-o tableta este justificata, dar la fel este si cumpararea unor accesorii pentru tableta, care sa te ajute sa o folosesti fara sa o strici si sa iti permita sa te bucuri de toate functiile pe care le are.

Folii de sticla

Foliile clasice din PU sunt foarte subtiri, avand numai 0.1 mm grosime, asa incat sensibilitatea touch screen-ului nu este deloc afectata. Din punct de vedere al functionalitatii, ecranul tabletei se comporta ca si cum folia nu ar exista. Foliile de protectie Glass Pro au rezistenta sporita la zgarieturi si impact (9H), fiind de fapt un geam securizat. Acestea sunt si foarte subtiri, avand numai 0.3 mm grosime Din punct de vedere al functionalitatii, ecranul tactil se comporta ca si cum folia nu ar exista.

Huse de protectie

Husele din silicon sunt realizate dintr-un material de calitate, au un design elegant si sunt foarte subtiri. Datorita faptului ca acopera atat spatele, cat si marginile tabletei, o husa din silicon ii ofera o protectie sporita acesteia. Husele capac sunt realizate din policarbonat rezistent, iar capetele si butoanele sunt confectionate din aluminiu. Aceste huse au o greutate redusa si ofera tabletei o protectie superioara, dar si un aspect modern.

Suporturi/dockuri

In cazul in care iti folosesti intensiv tableta, trebuie sa o si incarci destul de des. Un dock de incarcare iti permite sa continui utilizarea in timpul incarcarii, si tine tableta intr-o pozitie confortabila pentru tine pe birou sau orice suprafata dreapta. In plus, vei avea nevoie de un suport pentru masina, asa incat sa iti poti folosi tableta pe post de GPS si sa vezi usor eventualele notificari pe care le primesti, fara a fi nevoie sa scoti tableta din geanta sau sa iti iei mainile de pe volan in timp ce conduci.

Pentru mai multe idei de accesorii pentru tablete si cele mai bune preturi, intra acum pe site-ul Magline!