Please assign a menu to the primary menu location under menu

Fashion

5 trucuri în alegerea unui ceas bărbătesc

5 trucuri în alegerea unui ceas bărbătesc

 

Atunci când abordăm subiectul referitor la ceasuri barbatesti, acesta trebuie abordat atât din perspectiva utilității și scopului unui ceas, și anume indicarea orei, cât și din perspectiva ceasului ca accesoriu vestimentar, ca bijuterie. Pentru că oferta de ceasuri barbatesti este extrem de vastă, cu siguranță câteva sugestii pentru alegerea celui mai bun ceas barbatesc sunt de folos. În ceea ce urmează vom prezenta cinci astfel de trucuri care să te ajute în analiza ofertei de ceasuri barbatesti.

 

  1. Ține cont de brand-ul ceasului

Pe piața de ceasuri barbatesti există foarte numeroase mărci producătoare de astfel de ceasuri. Cu siguranță că uneori poate fi dificil să te decizi asupra cărei mărci de ceasuri barbatesti să te orientezi. Ei bine, când vine vorba de achiziționarea unui ceas, trebuie spus că brand-ul este foarte important. Cu cât un brand este mai renumit pe piața de ceasuri, cu atât vei achiziționa un ceas de calitate, rezistent și care va transmite prestigiu, rafinament.

 

  1. Investește în sticlă rezistentă la zgârieturi

Caută acele ceasuri barbatesti care sunt confecționate din sticlă rezistentă la zgârieturi. Ceasul îl vei purta zilnic pe durata numeroaselor activități zilnice, iar dacă vrei ca ceasul să arate ca nou după mult timp, o astfel de alegere este obligatorie.

 

  1. Verifică să nu fie marginile ascuțite

Marginile cadranului trebuie să fie perfect finisate și nicidecum ascuțite. Astfel, înainte de a face alegerea pentru ceasul dorit, verifică acest aspect. Orice margine ascuțită indică faptul că ceasul a fost lucrat defectuos.

 

  1. Asigură-te că este rezistent la apă

După ce porți o perioadă un ceas, practic vei și uita că ai ceasul pe mână. Iar de foarte multe ori este posibil să introduci ceasul în apă. De aceea, este esențial să fii sigur că ceasul pe care îl alegi este rezistent la apă.

 

  1. Caută păreri despre ceasul care te interesează

Cu siguranță că și alte persoane au fost interesate de ceasul pe care tu ți-l dorești. De aceea, încearcă să vezi cât de satisfăcuți au fost cei care au cumpărat modelul de ceas care te interesează pe tine. Iar dacă majoritatea părerilor sunt pozitive, atunci nu mai sta pe gânduri.