Please assign a menu to the primary menu location under menu

Recomandari

5 motive pentru care să alegi clinica veterinară NordVet din Suceava

Dacă ai un animal de companie, știi deja că una dintre cele mai mari provocări o reprezintă găsirea unui cabinet medical veterinar care să satisfacă nevoile micului patruped.
Cum arată un cabinet veterinar ideal? Nu știm. Poate idealul nici nu există. Dar vă putem preciza 5 motive pentru care clinica veterinară NordVet din Suceava este o alegere mai mult decât benefică pentru tine și micul tău prieten blănos ce îți ține companie zi de zi.
Tehnologie și echipamente avansate și moderne
Clinica NordVet din Suceava dispune de aparatură de ultimă generație, având ca scop principal asigurarea unui mediu cât mai sigur și mai performant pentru animalul tău de companie.
Personal medical foarte bine pregătit
Personalul medical al clinicii veterinare NordVet se află într-o continuă formare, fiind specializat atât în țară, cât și în străinătate.
Mediu de lucru curat
Pentru cadrele medicale de la NordVet, animăluțul tău de companie și siguranța acestuia este la fel de importantă precum este și pentru tine. În acest sens, ei încearcă permanent să mențină un mediu de lucru sigur și curat, astfel încât micul patruped să se simtă precum în mijlocul familiei tale.
Compartimente specializate
Clinica veterinară NordVet pune la dispoziție o gamă foarte largă de compartimente specializate, precum radiologie veterinară, ecografie, chirurgie, dermatologie, stomatologie, oftalmologie, astfel încât pot acoperi o sferă foarte mare de posibile probleme ce pot pune în pericol bunăstarea animalului tău de companie.
Pasiunea
Există foarte mulți furnizori de servicii medicale veterinare, dar principala caracteristică prin care clinica NordVet se diferențiază considerabil este pasiunea cu care oamenii de acolo își exercită activitățile de zi cu zi.
Atunci când micul blănos patruped are parte de îngrijirea permanentă a unui medic veterinar specializat, bunăstarea sa se va observa în dragostea pe care ți-o va întoarce de zece ori mai mult. În momentul în care medicul veterinar devine cel mai bun prieten al patrupedului, totul este minunat.