Please assign a menu to the primary menu location under menu

Fashion

5 greseli de evitat pentru a avea un living elegant si primitor

Living-ul este camera in care printre altele ne primim musafirii si prietenii motiv pentru care aceasta camera trebuie sa arate ireprosabil din toate punctele de vedere. Pentru ca acest lucru sa poata fi posibil este important ca atunci cand amenajam living-ul sa evitam urmatoarele 5 greseli deoarece acestea strica aspectul unui living.

  1. Una dintre cele mai comune greseli pe care le facem in momentul in care amenajam living-ul este aglomerarea acestei camere cu obiecte de mobilier. Societatea in care traim a evoluat motiv pentru care in momentul de fata pe piata mobilierului se gasesc obiecte de mobilier multifunctionale, ceea ce inseamna ca nu trebuie sa mai achizitionam multe obiecte de mobilier. Mobila la comanda este solutia la care trebuie sa apelam in momentul in care vrem sa achizitionam mobila pentru living deoarece doar printr-o mobila living la comanda putem scapa de obiectele de mobilier de care nu avem nevoie.
  2. Dezordinea cauzata de cablurile lasate la intamplare este o alta greseala ce trebuie evitata atunci cand vine vorba despre modul in care arata living-ul. In momentul de fata exista multe optiuni la care putem apela pentru a masca cablurile ce se gasesc in interiorul unui living motiv pentru care recomand cu toata increderea aceste optiuni.
  3. Oglinda este un obiect ce nu trebuie sa lipseasca dintr-un living deoarece aceasta ajuta la crearea impresiei ca living-ul respectiv este mai mare decat in mod normal. Acest lucru nu inseamna ca trebuie sa utilizam cat mai multe oglinzi pentru un efect vizual cat mai puternic ci dimpotriva, o oglinda este suficienta.
  4. Amplasarea obiectelor in zonele de interes ale living-ului este o alta greseala ce trebuie evitata deoarece aceste zone trebuie sa fie cat mai accesibile.
  5. Nu in ultimul rand, utilizarea unui covor care nu este in tendinte cu stilul living-ului este o alta greseala ce trebuie evitata.

In concluzie, in momentul in care amenajam living-ul trebuie sa ne facem un plan foarte bine pus la punct pentru a sti cu exactitate cum vrem sa arate living-ul nostru si pentru a identifica mult mai usor eventualele greseli pe care le-am putea comite in procesul de amenajare a living-ului.