Please assign a menu to the primary menu location under menu

Fashion

5 adevaruri despre implantul dentar

Implantul dentar este in acest moment cea mai performanta modalitate prin care dintii cazuti din diverse motive sunt inlocuiti. Cu toate ca este o modalitate performanta prin care pot fi inlocuiti dintii unii pacienti inca sunt reticenti atunci cand li se recomanda implantul dentar. De ce? Pentru ca la fel ca despre oricare alt lucru si depsre implantul dentar circula tot felul de informatii neadevarate, informatii care pe unii dintre noi ii face sa fie circumspecti atunci cand vine vorba despre aceasta modalitate performanta de inlocuire a dintilor cazuti. Avand in vedere acest lucru in continuarea acestui articol am decis sa prezint 5 informatii reale despre implantul dentar astfel incat unii dintre noi sa nu mai fie reticenti atunci cand li se recomanda aceasta modalitate de inlocuire a dintilor cazuti. Acestea fiind zise, haideti sa aflam impreuna 5 adevaruri despre implantul dentar:

  1. Naturaletea pe care o ofera implantul dentar este primul adevar pe care trebuie sa il cunoasca o persoana care are nevoie de un astfel de serviciu stomatologic.
  2. Implantarea unui dinte sau a mai multor dinti nu necesita slefuirea dintilor vecini asa cum se intampla in cazul altor metode de inlocuire a dintilor.
  3. Dintii implantati se curata la fel de usor ca cei naturali, acest lucru fiind un alt adevar ce trebuie cunoscut despre implantul dentar. Pentru ca implantul dentar imita la perfectie dintele natural este logic ca si intretinerea implantului dentar se realizeaza la fel de simplu ca in cazul dintilor naturali.
  4. O alta informatie foarte importanta ce trebuie cunoscuta despre implantul dentar este despre durata de utilizare a acestuia. In cazul in care implantul dentar este intretinut corespunzator durata acestuia de utilizare poate fi la fel de mare ca in cazul dintilor naturali.
  5. Implantul dentar nu doar ca arata identic cu dintele natural ci se si comporta natural, aceasta informatie fiind extrem de importanta pentru pacientii care trebuie sa decida daca sunt de acord sau nu cu implantul dentar.

In concluzie, apelarea la un implant dentar este cea mai buna decizie pe care o poti lua pentru ca aceasta modalitate de inlocuire a dintilor ofera foarte multe avantaje.