Please assign a menu to the primary menu location under menu

Fashion

4 trucuri pentru a rezista in pantofi dama cu toc cat mai mult timp

Evenimentele importante si petrecerile la care iei parte impun de la sine un dress code, iar de cele mai multe ori este vorba de tinute elegante si pantofi dama cu toc inalt. Chiar daca o pereche de pantofi dama eleganti cu toc te face sa te simti puternica, increzatoare si feminina, cu siguranta ca nu se incadreaza in categoria incaltamintei confortabile. Pentru a rezista intr-o pereche de pantofi dama cu toc intreaga zi si a evita disconfortul creat, foloseste-te de aceste 4 trucuri.

 

  1. Foloseste crema hidratanta

Aplica crema hidratanta direct pe picioare inainte sa te incalti in pantofi cu toc inalt. Aceasta iti tine picioarele departe de frecare, basici si disconfort, mai cu seama daca pantofii sunt noi si fixi.

 

  1. Presara pudra pentru copii

In cazul in care ai prin casa o pudra pentru bebelusi, foloseste-o ca truc pentru a purta pantofii cu toc cat mai mult timp. Tot ce trebuie sa faci este sa presari in mod discret putina pudra in interiorul pantofilor si vei sta departe de transpiratia in exces, cauza principala a leziunilor de la nivelul picioarelor.

  1. Foloseste banda adeziva

Chiar daca poate suna ciudat, acest truc este unul foarte eficient si simplu de altfel. Nu trebuie decat sa iti fixezi o bucata de banda adeziva pe cele 2 degete alaturate degetului mare de la picior. In acest fel vei obtine un pic de spatiu suplimentar in pantofi si vei reduce semnificativ din presiunea care cauzeaza dureri si disconfort.

 

  1. Pune pantofii in congelator

Inainte de a-i purta, pune pantofii cu toc in congelator pentru 25-30 de minute. Dupa ce ii vei scoate de la congelator si ii vei pune in picioare, vei observa cum forma lor se va adapta perfect cu forma picioarelor tale. Acesta este un truc mai atipic, dar nu iti face griji pentru ca pantofii nu se vor strica. Ii poti pune intr-o punga pentru a evita lipirea lor de gheata din congelator.

 

Asadar, daca tii cont de aceste 4 trucuri, mai mult ca sigur vei putea purta tocuri uitand de grija disconfortului creat. La urma urmei, cel mai important aspect la o petrecere este ca tu sa te simti comoda cand mai mult timp, astfel incat sa te bucuri de atmosfera si dans intreaga zi/noapte.